light rain
23°C
19.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ИЗБОРИ У СРБИЈИ Погледајте ко је све од политичара и јавних личности гласао (ФОТО)

17.12.2023. 07:39 12:49
Пише:
Извор: Tanjug/ Vladimir Šporić/ Marko Đoković/ MGSI/Predrag Mitić/ Sava Radovanović

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић и носилац листе "Ивица Дачић - премијер Србије" гласао је јутрос око 7.00 сати на бирачком месту у Месној заједници "Дедиње", на београдској општини Савски венац.

Дачић је на бирачко место дошао у пратњи супруге и сина.

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас гласао је данас у 7 часова и 20 минута на општини Врачар.

Он је гласао на изборном месту у ОШ "Јован Миодраговић".  

Ђилас је кандидат листе Србија против насиља - Мирослав Мики Алексић - Мариника Тепић за посланика у Скупштини Србије.

 Министарка за бригу о породици и демографију Дарија Кисић гласала је јутрос на парламентарним изборима и изборима за Скупштину града Београда. 

Кисић је гласала на бирачком месту броју 32, у Основној школи "Ћирило и Методије" на Звездари.

Министар финансија и потпредседник Српске напредне странке Синиша Мали гласао је јутрос на Звездари у 7.45 часова. Мали је гласао на бирачком месту у Београдској пословној школи.

Носилац листе “Мора другачије” Чедомир Јовановић гласао је јутрос око 8.30 сати на бирачком месту ЦМЗ "Ушће" у општини Нови Београд.   Јовановић је на бирачко место број 5 дошао у пратњи супруге и сина.

Потпредседник Главног одбора СНС и кандидат за градоначелника Београда Александар Шапић гласао је јутрос у 8.25 сати на Новом Београду. Шапић је гласао у ОШ "Борислав Пекић" на Бежанијској коси, на бирачком месту број 119.

Носилац листе "Усаме Зукорлић - Уједињени за правду - Странка правде и помирења - Бошњаци Санџака - Томислав Жигманов - Демократски савез Хрвата у Војводини" Усаме Зукорлић гласао је јутрос у Новом Пазару. Зукорлић је гласао на бирачком месту 97 у Основној школи "Десанка Максимовић" у Новом Пазару.

Потпредседник Главног одбора СНС Ирена Вујовић гласала је данас у 8 часова и 50 минута на изборном месту у општини Савски Венац. Вујовић је кандидат на листи "Александар Вучић - Србија не сме да стане".

Вршилац дужности председника Савеза војвођанских мађара и носилац републичке изборне листе СВМ Балинт Пастор гласао је јутрос у Суботици. Он је гласао на бирачком месту број 13 у МЗ Дудова Шума.

Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде и функционерка СНС Јелена Танасковић гласала је јутрос у 8.15 часова на бирачком месту 11 на Чукарици. Танасковићева је на гласање дошла заједно са сином.

Члан Предедништва Српске напредне странке и директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић гласао је јутрос на бирачком месту у Школи за дизајн, на Савском венцу. Петковић је гласао око осам часова.

Глумац и редитељ Лазар Ристовски који је подржао листу "Александар Вучић-Србија не сме да стане", гласао је јутрос на  бирачком месту у Основној школи "Краљ Петар И". 

Ристовски је гласао око девет часова.

Прва на листи Националног окупљања, коју чине Српска странка Заветници и Српски покрет Двери, Милица Ђурђевић Стаменковски гласала је данас у 10 часова на Вождовцу. 

Ђурђевић Стаменковски је гласала на бирачком месту у Основној школи "Јанко Веселиновић".

Носилац листе "Добро јутро Србијо" Борис Тадић гласао је јутрос на Старом граду. Тадић је гласао на бирачком месту у Здравственој станици у Улици Косте Стојановића.

 

Председник Републике Српске Милорад Додик гласао је данас на парламентарним изборима у Србији. Он је гласао у Генералном конзулату Србије у Бањалуци. Додик има држављанство БиХ и Србије. (Крај

Аутор:
Пошаљите коментар
СРБИЈА БИРА Пратите нас из минута у минут: До 18 сати ГЛАСАЛО 51,93 одсто уписаних бирача, ево који град је без КОНКУРЕНЦИЈЕ (ФОТО)

СРБИЈА БИРА Пратите нас из минута у минут: До 18 сати ГЛАСАЛО 51,93 одсто уписаних бирача, ево који град је без КОНКУРЕНЦИЈЕ (ФОТО)

17.12.2023. 06:47 19:57