Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

IZBORI U SRBIJI Pogledajte ko je sve od političara i javnih ličnosti glasao (FOTO)

17.12.2023. 07:39 12:49
Piše:
Izvor: Tanjug/ Vladimir Šporić/ Marko Đoković/ MGSI/Predrag Mitić/ Sava Radovanović

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i nosilac liste "Ivica Dačić - premijer Srbije" glasao je jutros oko 7.00 sati na biračkom mestu u Mesnoj zajednici "Dedinje", na beogradskoj opštini Savski venac.

Dačić je na biračko mesto došao u pratnji supruge i sina.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas glasao je danas u 7 časova i 20 minuta na opštini Vračar.

On je glasao na izbornom mestu u OŠ "Jovan Miodragović".  

Đilas je kandidat liste Srbija protiv nasilja - Miroslav Miki Aleksić - Marinika Tepić za poslanika u Skupštini Srbije.

 Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić glasala je jutros na parlamentarnim izborima i izborima za Skupštinu grada Beograda. 

Kisić je glasala na biračkom mestu broju 32, u Osnovnoj školi "Ćirilo i Metodije" na Zvezdari.

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali glasao je jutros na Zvezdari u 7.45 časova. Mali je glasao na biračkom mestu u Beogradskoj poslovnoj školi.

Nosilac liste “Mora drugačije” Čedomir Jovanović glasao je jutros oko 8.30 sati na biračkom mestu CMZ "Ušće" u opštini Novi Beograd.   Jovanović je na biračko mesto broj 5 došao u pratnji supruge i sina.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić glasao je jutros u 8.25 sati na Novom Beogradu. Šapić je glasao u OŠ "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi, na biračkom mestu broj 119.

Nosilac liste "Usame Zukorlić - Ujedinjeni za pravdu - Stranka pravde i pomirenja - Bošnjaci Sandžaka - Tomislav Žigmanov - Demokratski savez Hrvata u Vojvodini" Usame Zukorlić glasao je jutros u Novom Pazaru. Zukorlić je glasao na biračkom mestu 97 u Osnovnoj školi "Desanka Maksimović" u Novom Pazaru.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Irena Vujović glasala je danas u 8 časova i 50 minuta na izbornom mestu u opštini Savski Venac. Vujović je kandidat na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Vršilac dužnosti predsednika Saveza vojvođanskih mađara i nosilac republičke izborne liste SVM Balint Pastor glasao je jutros u Subotici. On je glasao na biračkom mestu broj 13 u MZ Dudova Šuma.

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i funkcionerka SNS Jelena Tanasković glasala je jutros u 8.15 časova na biračkom mestu 11 na Čukarici. Tanaskovićeva je na glasanje došla zajedno sa sinom.

Član Prededništva Srpske napredne stranke i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković glasao je jutros na biračkom mestu u Školi za dizajn, na Savskom vencu. Petković je glasao oko osam časova.

Glumac i reditelj Lazar Ristovski koji je podržao listu "Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane", glasao je jutros na  biračkom mestu u Osnovnoj školi "Kralj Petar I". 

Ristovski je glasao oko devet časova.

Prva na listi Nacionalnog okupljanja, koju čine Srpska stranka Zavetnici i Srpski pokret Dveri, Milica Đurđević Stamenkovski glasala je danas u 10 časova na Voždovcu. 

Đurđević Stamenkovski je glasala na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Janko Veselinović".

Nosilac liste "Dobro jutro Srbijo" Boris Tadić glasao je jutros na Starom gradu. Tadić je glasao na biračkom mestu u Zdravstvenoj stanici u Ulici Koste Stojanovića.

 

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik glasao je danas na parlamentarnim izborima u Srbiji. On je glasao u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci. Dodik ima državljanstvo BiH i Srbije. (Kraj

Autor:
Pošaljite komentar
SRBIJA BIRA Pratite nas iz minuta u minut: Do 18 sati GLASALO 51,93 odsto upisanih birača, evo koji grad je bez KONKURENCIJE (FOTO)

SRBIJA BIRA Pratite nas iz minuta u minut: Do 18 sati GLASALO 51,93 odsto upisanih birača, evo koji grad je bez KONKURENCIJE (FOTO)

17.12.2023. 06:47 19:57