ПОСНЕ БОЛОЊЕЗЕ уз мало маште и добе воље, не морате се одрећи омиљеног јела током поста
07.12.2023.
14:25
15:54
Коментари (0)
У време поста често смо суочени с изазовом како припремити укусне и разноврсне оброке без употребе меса и млечних производа.
Како бисмо вам олакшали овај период, представљамо вам овај једноставан, брз и изузетно укусан рецепт.
Болоњезе са сојиним љуспицама
Састојци:
- 200г сојиних љуспица
- 1 главица црног лука
- 2 шаргарепе
- 2 шоље пасираног парадајза
- 3 чена белог лука
- 1 кашичица оригана
- со, бибер по укусу
- интегрална тестенина
Упутство:
Сојине љуспице прелијте врелом водом и оставите да набубре.
На маслиновом уљу пропржите ситно сецкан црни лук, шаргарепу и бели лук.
Додајте оцеђене сојине љуспице и динстајте док не постану сочне.
Умешајте пасирани парадајз, оригано, со и бибер. Кувајте на средње јакој ватри док сос не добије густину.
Послужите преко интегралне тестенине.
kurir.rs/Dnеvnik
БОНУС ВИДЕО