Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

СУЗАНА МАНЧИЋ ОТКРИЛА РЕЦЕПТ ЗА КУВАНО ЈЕЛО КОЈЕ ЊЕН СИМИЦА ОБОЖАВА: Веома здрав ручак, а преукусан и прави се ЗАЧАС

23.10.2023. 12:15 12:32
Пише:

Сузана Манчић је одлична домаћица, те са лакоћом спрема разне занимљиве рецепте, али једно јело њен супруг Симеон посебно воли.

Сузана Манчић слови за једну од најлепших дама на нашој јавној сцени, а њен стил је инспирација бројним припадницама лепшег пола. У свакој прилици је сређена перфекто, док јој је широки осмех чувени заштитни знак. Међутим, многи се изненаде када чују да је ова водитеља, заправо, и феноменална куварица.

– Почела сам да кувам врло рано. Већ са 12, 13 година умела сам да направим и ручак и десерт, и да таквим изненађењем сачекам родитеље када се врате с посла – испричала је Сузана својевремено.

Будући да има велику породицу, њене вештине у кухињи увек су добродошле, а Сузанин супруг Симеон Оцомокос, иначе успешни грчки бизнисмен, има прилику да ужива у њима.

Како је водитељка причала раније, она у Грчкој проводи летње месеце и тада радо кува док њен Симица, како га је звала, заједно уживају у јединственој прилици да проведу заједно сваки секунд дана.

– Ово је једина прилика када смо заједно од јутра до мрака. Подсећамо се на неке мале нежности, ми смо јако дуго заједно. Волимо да попијемо кафу заједно, да читамо заједно. Понекад и скувам, па ми он каже: “Манчић, ово си одлично скувала“ – испричала је водитељка, пише "Свет".

Она је тада истакла да су Симеон и она жељни мирног живота код куће, а у тим тренуцима најрађе прави чорбицу од поврћа.

– Јело је јако пријатно и укусно. Ево даћу вам рецепт: потребне су вам тиквице, парадајз, бели лук и целер. Све то насецкате, баците у шерпу, налијете водом и после сат времена имате укусан оброк – поделила је Сузана Манчић свој рецепт у “Пулсу Србије”.

– Није љуто, није тешко, једе се кашиком, и може да се једе и хладно – додала је Сузана.

Стил Курир

Пише:
Пошаљите коментар