clear sky
8°C
23.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0531
usd
108.1722
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

СРЕМСКА ЛИГА Важна победа Ноћајаца

18.10.2023. 12:42 12:53
Пише:
Фото: ФК Будућност

Полет – Будућност 0:1 (0:1)

НОВИ КАРЛОВЦИ: Игралиште Полета, гледалаца 100, судија: Ћирковић (Рума), стрелац: Мијаиловић у 24. минуту. Жути картони: Новић и Кикобабић(Полет).

ПОЛЕТ: Петковић, Ђениш (Зорић), Митровић, С. Савић, М. Савић, Кесић), Кочијашевић, Новић, Јерковић  Лазић, Кркобабић (Несторовић).

БУДУЋНОСТ: Коплић, Туцаковић,  Станивуковић, Радосављвић (Јефтич),  Павловић, Максимовић, Рого (Драгановић), Милошевић, Мијаиловић (Симољевић), Ђурђевић (Јошић), Јанковић (Владисављевић).  

Ноћајци су важну победу у Новим Карловцима и тако задржали шансу за висок пласман. Једини гол је постигао је Мијаиловић у 24. минуту. Домаћи су у наставку покушавали да изједначе резултат, међутим голман Коплић је бранио изванредно.

Раднички (И) - Срем 2:2 (1:0) 

ИРИГ: Игралиште Радничког, гледалаца 150, судија: Стојковић (Рума), стрелци: Ераковић у 43. и Кошутић у 90. за Раднички, а Богдан у 63. и Ђилас у 65. минуту за Срем. Жути картони: Марковић и Ђевлекај (Раднички), Кнежевић, Стефановић и тренер Совиљ.  

РАДНИЧКИ: Марковић, Поткоњак (Поткоњак), Шаренац, Ђевлекај, Видовић, Добријевић, Бркић (Маслић), Вукоманоић, Еркановић, Ћирић, Адамовић (Кошутић).

СРЕМ: Кнежевић, Богојевић, Симић, Цветкоић, Богдан, Ковачевић, Јеличић, Стефановић (Босанчић), Гмизић, Ђилас, Бајловић.

Ирижани су успели да спасу бод. У већем делу сусрета гости из Доњић Михаљиваца су били бољи, а Кошутић је успео да савлада Кнежевића и да обрадује своје навијаче.

Напредак - Партизан 4:2 (2:1)

ПОПИНЦИ: Игралиште Напретка, гледалаца 120, судија: Вучетић (Сремска Митровица), стрелци: Далибор Марковић у 37. и 43. Јакшић у 60. и Каламбура у 90. за Напредак, а Чачић у 30. и Дамњановић у 70. минуту за Партизан. Жути картони: Данило Марковић и Далиор Марковић (Напредак), а Чачић, Ђуровић, Алексић (Партизан).

НАПРЕДАК: Д. Николић, Кокановић (Антић), Пољак, Јакшић, Данило Марковић (Тодоровић), Курјак, Живић, И. Николић (Дамњановић), Јанићијевић, Драгишић (Каламбура), Далибор Марковић.  ПАРТИЗАН: Сабо, Милетић, Вукосвљевић, Зејић, В. Марковић (Костић), Чачић (Адријан), Радовић, Ђуровић, Пајић, Дамњановић, Борислав Марковић (Алксић), Бранислав Марковић. 

Теже него што су очекивали фудбалери Напретка успели да савладају екипу из Партизана из Витојеваца. Расположен је био Далибор Марковић који је у размаку од шест минута два пута погодио мрежу голмана Сабоа. У другом делу Витојевчани су претили и смањили резултат на 3:2 а у последњем минуту сусрета Каламбура је решио све дилеме.

Шумар - Фрушкогорац 7:0 (5:0)

ОГАР: Игралиште Шумара, гледалаца 20, судија: Сучевић (Сремска Митровица), стрелци: Кордолуп у 6. Стојадиновић у 16. Петковић у 18. Матовић у 24. Обрадовић у 36. Врачевић у 72. и Котуровић у 79. минуту.  ШУМАР: Младеновић (Зорић), Петковић, Драганић, Кордолуп (Стјепановић), Матовић, Обрадовић (Ђокић), Анђелковић, Котуровић, Стојадиновић,  Млађеновић, Рагастовац (Враћевић).

ФРУШКОГОРАЦ: Вукојевић, Тривуновић,  Грабић, Јовић, Гршић, Лужајић, Мијић,  Вулетић, Трнић.

Водећи тим Сремске лиге екипа Шумара није имала проблема са екипом Фрушкогораца који су допутовали са деветорицом играча. Домаћи су девет пута погодили мрежу Вукојевића, а могли су стићи и до двоцифреног резултата.

Сремац (Д) - Крушедол 2:0 (2:0)

ДЕЧ: Игралиште Сремца, гледала 170, судија: Ћирић (Рума), стрелци: Денковић у 2. и Јанковић у 16. минуту. Жути картони: Тихомировић (Сремац), Гемери, Куља (Крушедол).

СРЕМАЦ: Опачић, Закић (Марчета),  Пајчин, Мирковић, Тихомирович,  Петров (Којић), Ђурић (Шпањевић), Радојичић (Симић), Симуновић, Денковић (Станић), Јанковић.

КРУШЕДОЛ: Багаш, Јерковић,Карас, Клајић, Павков (Марчетић), Катић (Беновић), Гемери, Радаковић, Шкрбић, Куља, Хорњик.

Врло брзо фудбалери Сремца су стекли предност од два гола у сусрету са Крушедолом. Денковић је већ у 2. минуту погодио мрежу а десетак минута касније и Јаковић је био успешан. Гости су у другом делу успоставили равнотежу, али нису успели да смање резултат.

Сремац (В) - ЛСК 2:1 (0:0)

ВОЈКА: Игралиште Сремца, гледалаца 200, судија: Катић (Рума), Стрелци: Радосављевић у 57. и 63. за Сремац, а Радуловић у 85. минуте за ЛСК. Жути картон: Веселиновић (ЛСК).

СРЕМАЦ: Минаревић, Средојевић (Маринковић), Цвијановић,  Скопљак, Радосаављевић (Кнежевић), Поповић (Николин), Јовановић, Капуран (Грујин), Шукунда, Павковић, Ранков (Миленковић).

ЛСК: Веселиновић,  Белић, Микић, Довагић (Лацковић), Радуловић,  Вујовић (Никшић), Мачвански, Малиновић (Рибић), Зарић, Стојичић, Галичић (Турудић), Чоњагић.

Стари ривали одиграли су добар меч. У већем делу сусрета Војчани су били бољи и у другом делу преко Радосављевића су стекли предност од два гола. Међутим, пред крај меча Радуловић је смањио резултат.

Слога - Подриње 2:1 (1:0)

ВОГАЊ: Игралиште Слоге, гледалаца 150, судија: Каназир (Сремска Митровица), стрелци: Босанчић у 26. и Ленхарт у 51. за Слогу, а Петровић у 79. минуту за Подриње. Жути картони:Гловић, Босанчић, Пендо (Слога), Јанковић, Радовановић (Подриње). 

СЛОГА: Ракић, Поповић, Глувић, Марин (Милановић), Шкорић, Босанчић, Достанић (Марковић), Станић (Павловић), Милексић (Ленхарт), Мартиновић, Пендо.

ПОДРИЊЕ: Ралић, Машаровски, Маријановић, Трнић (Трнић), Јанковић, Радовановић (Брчић), Јаковљевић (Ђуричић), Милошевић, Масларић, Боричић,  Петровић.

Теже него што се очекивало фудбалери Слоге су стигли до победе у сусрету са екипом Подриња. Додуше у већем делу сусрета имали су иницијативу али на голу је бриљирао голман Ралић. Гости из Мачванске Митгровице су пред крај сусрета запретили, смањили су резултат преко Петровића. Имали су још две прилике али нису искористили.  

Припремио: Г. Ковач

Аутор:
Пошаљите коментар