Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

SREMSKA LIGA Važna pobeda Noćajaca

18.10.2023. 12:42 12:53
Piše:
Foto: FK Budućnost

Polet – Budućnost 0:1 (0:1)

NOVI KARLOVCI: Igralište Poleta, gledalaca 100, sudija: Ćirković (Ruma), strelac: Mijailović u 24. minutu. Žuti kartoni: Nović i Kikobabić(Polet).

POLET: Petković, Đeniš (Zorić), Mitrović, S. Savić, M. Savić, Kesić), Kočijašević, Nović, Jerković  Lazić, Krkobabić (Nestorović).

BUDUĆNOST: Koplić, Tucaković,  Stanivuković, Radosavljvić (Jeftič),  Pavlović, Maksimović, Rogo (Draganović), Milošević, Mijailović (Simoljević), Đurđević (Jošić), Janković (Vladisavljević).  

Noćajci su važnu pobedu u Novim Karlovcima i tako zadržali šansu za visok plasman. Jedini gol je postigao je Mijailović u 24. minutu. Domaći su u nastavku pokušavali da izjednače rezultat, međutim golman Koplić je branio izvanredno.

Radnički (I) - Srem 2:2 (1:0) 

IRIG: Igralište Radničkog, gledalaca 150, sudija: Stojković (Ruma), strelci: Eraković u 43. i Košutić u 90. za Radnički, a Bogdan u 63. i Đilas u 65. minutu za Srem. Žuti kartoni: Marković i Đevlekaj (Radnički), Knežević, Stefanović i trener Sovilj.  

RADNIČKI: Marković, Potkonjak (Potkonjak), Šarenac, Đevlekaj, Vidović, Dobrijević, Brkić (Maslić), Vukomanoić, Erkanović, Ćirić, Adamović (Košutić).

SREM: Knežević, Bogojević, Simić, Cvetkoić, Bogdan, Kovačević, Jeličić, Stefanović (Bosančić), Gmizić, Đilas, Bajlović.

Irižani su uspeli da spasu bod. U većem delu susreta gosti iz Donjić Mihaljivaca su bili bolji, a Košutić je uspeo da savlada Kneževića i da obraduje svoje navijače.

Napredak - Partizan 4:2 (2:1)

POPINCI: Igralište Napretka, gledalaca 120, sudija: Vučetić (Sremska Mitrovica), strelci: Dalibor Marković u 37. i 43. Jakšić u 60. i Kalambura u 90. za Napredak, a Čačić u 30. i Damnjanović u 70. minutu za Partizan. Žuti kartoni: Danilo Marković i Dalior Marković (Napredak), a Čačić, Đurović, Aleksić (Partizan).

NAPREDAK: D. Nikolić, Kokanović (Antić), Poljak, Jakšić, Danilo Marković (Todorović), Kurjak, Živić, I. Nikolić (Damnjanović), Janićijević, Dragišić (Kalambura), Dalibor Marković.  PARTIZAN: Sabo, Miletić, Vukosvljević, Zejić, V. Marković (Kostić), Čačić (Adrijan), Radović, Đurović, Pajić, Damnjanović, Borislav Marković (Alksić), Branislav Marković. 

Teže nego što su očekivali fudbaleri Napretka uspeli da savladaju ekipu iz Partizana iz Vitojevaca. Raspoložen je bio Dalibor Marković koji je u razmaku od šest minuta dva puta pogodio mrežu golmana Saboa. U drugom delu Vitojevčani su pretili i smanjili rezultat na 3:2 a u poslednjem minutu susreta Kalambura je rešio sve dileme.

Šumar - Fruškogorac 7:0 (5:0)

OGAR: Igralište Šumara, gledalaca 20, sudija: Sučević (Sremska Mitrovica), strelci: Kordolup u 6. Stojadinović u 16. Petković u 18. Matović u 24. Obradović u 36. Vračević u 72. i Koturović u 79. minutu.  ŠUMAR: Mladenović (Zorić), Petković, Draganić, Kordolup (Stjepanović), Matović, Obradović (Đokić), Anđelković, Koturović, Stojadinović,  Mlađenović, Ragastovac (Vraćević).

FRUŠKOGORAC: Vukojević, Trivunović,  Grabić, Jović, Gršić, Lužajić, Mijić,  Vuletić, Trnić.

Vodeći tim Sremske lige ekipa Šumara nije imala problema sa ekipom Fruškogoraca koji su doputovali sa devetoricom igrača. Domaći su devet puta pogodili mrežu Vukojevića, a mogli su stići i do dvocifrenog rezultata.

Sremac (D) - Krušedol 2:0 (2:0)

DEČ: Igralište Sremca, gledala 170, sudija: Ćirić (Ruma), strelci: Denković u 2. i Janković u 16. minutu. Žuti kartoni: Tihomirović (Sremac), Gemeri, Kulja (Krušedol).

SREMAC: Opačić, Zakić (Marčeta),  Pajčin, Mirković, Tihomirovič,  Petrov (Kojić), Đurić (Španjević), Radojičić (Simić), Simunović, Denković (Stanić), Janković.

KRUŠEDOL: Bagaš, Jerković,Karas, Klajić, Pavkov (Marčetić), Katić (Benović), Gemeri, Radaković, Škrbić, Kulja, Hornjik.

Vrlo brzo fudbaleri Sremca su stekli prednost od dva gola u susretu sa Krušedolom. Denković je već u 2. minutu pogodio mrežu a desetak minuta kasnije i Jaković je bio uspešan. Gosti su u drugom delu uspostavili ravnotežu, ali nisu uspeli da smanje rezultat.

Sremac (V) - LSK 2:1 (0:0)

VOJKA: Igralište Sremca, gledalaca 200, sudija: Katić (Ruma), Strelci: Radosavljević u 57. i 63. za Sremac, a Radulović u 85. minute za LSK. Žuti karton: Veselinović (LSK).

SREMAC: Minarević, Sredojević (Marinković), Cvijanović,  Skopljak, Radosaavljević (Knežević), Popović (Nikolin), Jovanović, Kapuran (Grujin), Šukunda, Pavković, Rankov (Milenković).

LSK: Veselinović,  Belić, Mikić, Dovagić (Lacković), Radulović,  Vujović (Nikšić), Mačvanski, Malinović (Ribić), Zarić, Stojičić, Galičić (Turudić), Čonjagić.

Stari rivali odigrali su dobar meč. U većem delu susreta Vojčani su bili bolji i u drugom delu preko Radosavljevića su stekli prednost od dva gola. Međutim, pred kraj meča Radulović je smanjio rezultat.

Sloga - Podrinje 2:1 (1:0)

VOGANJ: Igralište Sloge, gledalaca 150, sudija: Kanazir (Sremska Mitrovica), strelci: Bosančić u 26. i Lenhart u 51. za Slogu, a Petrović u 79. minutu za Podrinje. Žuti kartoni:Glović, Bosančić, Pendo (Sloga), Janković, Radovanović (Podrinje). 

SLOGA: Rakić, Popović, Gluvić, Marin (Milanović), Škorić, Bosančić, Dostanić (Marković), Stanić (Pavlović), Mileksić (Lenhart), Martinović, Pendo.

PODRINJE: Ralić, Mašarovski, Marijanović, Trnić (Trnić), Janković, Radovanović (Brčić), Jakovljević (Đuričić), Milošević, Maslarić, Boričić,  Petrović.

Teže nego što se očekivalo fudbaleri Sloge su stigli do pobede u susretu sa ekipom Podrinja. Doduše u većem delu susreta imali su inicijativu ali na golu je briljirao golman Ralić. Gosti iz Mačvanske Mitgrovice su pred kraj susreta zapretili, smanjili su rezultat preko Petrovića. Imali su još dve prilike ali nisu iskoristili.  

Pripremio: G. Kovač

Autor:
Pošaljite komentar