overcast clouds
17°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.058
usd
105.2585
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Стрелчеви имају ПОДРШКУ на послу, ВОДОЛИЈАМА неочекиван ПРИЛИВ НОВЦА, а ево који знак може бити опљачкан

15.10.2023. 11:00 14:39
Пише:
Извор: Pixabay.com / dnevnik.rs

Хороскоп Александре Бјељац од 15. до 21. октобра.

Ован — У овој недељи лепа дешавања на пољу посла. Само још увек будите обазриви када су комуникација са сарадницима и поверење у њих у питању. Будите стрпљиви и полако радите на плановима. За сада све иде како треба. У емотивном сегменту живота сви слободни могу очекивати ненадан и занимљив сусрет са особом из прошлости. Заузети, без битних дешавања. Партнер може бито помало нервозан или нерасположен. Покажите разумевање. Опрез од прехлада, вирусних инфекција, али и на стомачних инфекција.

 

Бик — Можете решити битне ствари и донети исправне одлуке. Вама ће овај период пријати, јер ћете ствари реално сагледавати и уживати у периоду приземности и стабилности. Крајем недеље можете да се опустите. Уследиће и задовољство финансијама. На емотивном пољу страствена дешавања. Неки могу ући у лепу емотивну везу. Заузети, чаробни тренуци са вољеном особом вам предстоје. Партнер се баш труди да вам удовољи. Последњих дана недеље више одмарајте. Благи опрез на дигестивни тракт.

 

Близанци — Овај период је добар за решавање битних правних ствари везаних за дом и породицу. Сви који се баве приватним послом моги очекивати погодна дешавања и просперитет. На емотивном пољу без битних дешавања. Слободни могу добити позив од особе која има се већ дуже време свиђа. Неко је коначно приметио ваше знаке флерта и узвратиће истом мером. Заузети, код вас без битних промена у односу. На здравственом пољу благи опрез на хроничне болести, као и на инфекције и коштани систем.

 

Рак — Битна дешавања и договори усмерени ка бољој будућности. Све што у овој недељу будете реализовали или почели да уговарате донеће велики новац током јесени. Важно је да обратите пажњу на потрошњу новца. Важни догађаји везани за породицу. Слободни, могућност лепог познаства или глас од особе која вас узбуђује. Неки могу започети емотивну везу, свакако пријатна дешавања. Крајем недеље благи опрез на комуникацију и разумевање. Здравствено су могући проблеми са уринарним трактом.

 

Лав — Добра недеља за решавање или промене када је динамика посла у питању. Свакако дешавања која су на помолу научиће вас важним животним лекцијама. Ако је било застоја или проблема око финансија, сада ће се све поправити. Неко вам може вратити новац или ће вам бити одобрена позајмица. Слободни, занимљива познанства и пријатни изласци. Заузети, планирање будућности или краћег пута. Будите опрезни када је ваш имунитет у питању. Радите на јачању истог и више се крећите.

 

Девица — Добар период за вас. Низаће се успеси на пољу каријере. Може се чак отворити могућност и промена набоље. Крајем недеље обратите пажњу на финансије и пазите да не будете опљачкани или да изгубите новац. На емотивном плану лепа недеља, јер ћете бити ведри и шармантни. Доста занимљивих сусрета предстоји. Заузетима могућност размишљања о уласку у тајну везу, али размислите добро. Свакако имате подршку планете љубави па уживајте. Могући проблеми са варењем и желуцем.

 

Вага — Активна недеља је пред вама. Добро размислите о новим предлозима и идејама надређених и да ли сте ви спремни за нове подухвате. Ове недеље не доносите битне одлуке и не дајте да други утичу на ваше мишљење. Обратите пажњу на шта трошите новац. Биће већих издатака, али и прилива новца. У љубави без битних промена. Могуће је пролазно незадовољство или размишљање о особи која не живи близу вас. Заузети, треба да радите на квалитету везе. Опрез на упалу ушију или синуса.

 

Шкорпија — Пуни сте енергије и спремни да преузмете потребне кораке у битним дешавањима на пољу посла и каријере. Можете очекивати доста преговора и позитивних исхода. Избегавајте последња три дана ове недеље за важне одлуке. У овом периоду сви па и ви треба да одморите и размишљате о будућности. Свакако плодоносан период за вас. Слободни, аспектована су дружења и лепа познаства. Неко вам покреће емоције. Заузети, пролазно незадовољство у односу. Радите на квалитету сна и одмарајте.

 

Стрелац — Имаћете подршку на послу и то од неке мушке особе која вам је блиска. Може вас изненадити позитиван глас. Сви који сарађују са иностранством могу очекивати просперитет. У погледу каријере, у сваком случају, вама предстоје одличне прилике. Можете да се опустите. Слободни, није период за почетак озбиљних емотивних веза, али отвара се могућност уласка у авантуре. Заузети, имате подршку вољене особе, искористите је. Могући проблеми са пробавом и болом у пределу леђа, више вежбајте.

 

Јарац — Време је да вам се на пословном плану ствари покрену на боље. Доћи ће до реализације неких ваших великих жеља и идеја, али будите још мало стрпљиви и срећа и успех су близу. Имаћете подршку окружења и блиских људи. Задовољство неће изостати. Слободни, неко ће вам се допасти, али пазите да та особа не буде заузета. Размислите да ли желите да некоме будете утешна награда. Они који су у браку или вези оствариће заједничке идеје и снове. Могућа активација хроничних проблема.

 

Водолија — Промене су могуће на многим пољима, али тактички направите увертиру за њих. Сачекајте да вам се ум разбистри и да мало јасније сагледате ширу слику. Време ваше трансформације је активирано и отвара се могућност изненадног прилива новца. На емотивном пољу мање незадовољство и појачане страсти. Могућност уласка у авантуре, ако сте заузети. Будите фер и немојте радити оно што не бисте волели да партнер ради вама. Здравствено, више одмарајте, посетите лекара ако осетите тегобе.

 

Риба — Одличан период за берићетна дешавања на послу. Средином недеље пријатна пословна изненађења. Могућност промене на боље, што ће вас додатно стимулисати за рад. Финансије добре. Слободни, могућност појаве занимљиве особе, прихватите изазов. Заузети, мало проблема крајем недеље и пролазног незадовољства. Свакако ваше време долази и уживаћете у љубави. Ако дође до мањег незадовољства, знајте да је пролазно. Добро се осећате, али и ви као и многи опрез од вирусних инфекција.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

 

Аутор:
Пошаљите коментар