Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Strelčevi imaju PODRŠKU na poslu, VODOLIJAMA neočekivan PRILIV NOVCA, a evo koji znak može biti opljačkan

15.10.2023. 11:00 14:39
Piše:
Izvor: Pixabay.com / dnevnik.rs

Horoskop Aleksandre Bjeljac od 15. do 21. oktobra.

Ovan — U ovoj nedelji lepa dešavanja na polju posla. Samo još uvek budite obazrivi kada su komunikacija sa saradnicima i poverenje u njih u pitanju. Budite strpljivi i polako radite na planovima. Za sada sve ide kako treba. U emotivnom segmentu života svi slobodni mogu očekivati nenadan i zanimljiv susret sa osobom iz prošlosti. Zauzeti, bez bitnih dešavanja. Partner može bito pomalo nervozan ili neraspoložen. Pokažite razumevanje. Oprez od prehlada, virusnih infekcija, ali i na stomačnih infekcija.

 

Bik — Možete rešiti bitne stvari i doneti ispravne odluke. Vama će ovaj period prijati, jer ćete stvari realno sagledavati i uživati u periodu prizemnosti i stabilnosti. Krajem nedelje možete da se opustite. Uslediće i zadovoljstvo finansijama. Na emotivnom polju strastvena dešavanja. Neki mogu ući u lepu emotivnu vezu. Zauzeti, čarobni trenuci sa voljenom osobom vam predstoje. Partner se baš trudi da vam udovolji. Poslednjih dana nedelje više odmarajte. Blagi oprez na digestivni trakt.

 

Blizanci — Ovaj period je dobar za rešavanje bitnih pravnih stvari vezanih za dom i porodicu. Svi koji se bave privatnim poslom mogi očekivati pogodna dešavanja i prosperitet. Na emotivnom polju bez bitnih dešavanja. Slobodni mogu dobiti poziv od osobe koja ima se već duže vreme sviđa. Neko je konačno primetio vaše znake flerta i uzvratiće istom merom. Zauzeti, kod vas bez bitnih promena u odnosu. Na zdravstvenom polju blagi oprez na hronične bolesti, kao i na infekcije i koštani sistem.

 

Rak — Bitna dešavanja i dogovori usmereni ka boljoj budućnosti. Sve što u ovoj nedelju budete realizovali ili počeli da ugovarate doneće veliki novac tokom jeseni. Važno je da obratite pažnju na potrošnju novca. Važni događaji vezani za porodicu. Slobodni, mogućnost lepog poznastva ili glas od osobe koja vas uzbuđuje. Neki mogu započeti emotivnu vezu, svakako prijatna dešavanja. Krajem nedelje blagi oprez na komunikaciju i razumevanje. Zdravstveno su mogući problemi sa urinarnim traktom.

 

Lav — Dobra nedelja za rešavanje ili promene kada je dinamika posla u pitanju. Svakako dešavanja koja su na pomolu naučiće vas važnim životnim lekcijama. Ako je bilo zastoja ili problema oko finansija, sada će se sve popraviti. Neko vam može vratiti novac ili će vam biti odobrena pozajmica. Slobodni, zanimljiva poznanstva i prijatni izlasci. Zauzeti, planiranje budućnosti ili kraćeg puta. Budite oprezni kada je vaš imunitet u pitanju. Radite na jačanju istog i više se krećite.

 

Devica — Dobar period za vas. Nizaće se uspesi na polju karijere. Može se čak otvoriti mogućnost i promena nabolje. Krajem nedelje obratite pažnju na finansije i pazite da ne budete opljačkani ili da izgubite novac. Na emotivnom planu lepa nedelja, jer ćete biti vedri i šarmantni. Dosta zanimljivih susreta predstoji. Zauzetima mogućnost razmišljanja o ulasku u tajnu vezu, ali razmislite dobro. Svakako imate podršku planete ljubavi pa uživajte. Mogući problemi sa varenjem i želucem.

 

Vaga — Aktivna nedelja je pred vama. Dobro razmislite o novim predlozima i idejama nadređenih i da li ste vi spremni za nove poduhvate. Ove nedelje ne donosite bitne odluke i ne dajte da drugi utiču na vaše mišljenje. Obratite pažnju na šta trošite novac. Biće većih izdataka, ali i priliva novca. U ljubavi bez bitnih promena. Moguće je prolazno nezadovoljstvo ili razmišljanje o osobi koja ne živi blizu vas. Zauzeti, treba da radite na kvalitetu veze. Oprez na upalu ušiju ili sinusa.

 

Škorpija — Puni ste energije i spremni da preuzmete potrebne korake u bitnim dešavanjima na polju posla i karijere. Možete očekivati dosta pregovora i pozitivnih ishoda. Izbegavajte poslednja tri dana ove nedelje za važne odluke. U ovom periodu svi pa i vi treba da odmorite i razmišljate o budućnosti. Svakako plodonosan period za vas. Slobodni, aspektovana su druženja i lepa poznastva. Neko vam pokreće emocije. Zauzeti, prolazno nezadovoljstvo u odnosu. Radite na kvalitetu sna i odmarajte.

 

Strelac — Imaćete podršku na poslu i to od neke muške osobe koja vam je bliska. Može vas iznenaditi pozitivan glas. Svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati prosperitet. U pogledu karijere, u svakom slučaju, vama predstoje odlične prilike. Možete da se opustite. Slobodni, nije period za početak ozbiljnih emotivnih veza, ali otvara se mogućnost ulaska u avanture. Zauzeti, imate podršku voljene osobe, iskoristite je. Mogući problemi sa probavom i bolom u predelu leđa, više vežbajte.

 

Jarac — Vreme je da vam se na poslovnom planu stvari pokrenu na bolje. Doći će do realizacije nekih vaših velikih želja i ideja, ali budite još malo strpljivi i sreća i uspeh su blizu. Imaćete podršku okruženja i bliskih ljudi. Zadovoljstvo neće izostati. Slobodni, neko će vam se dopasti, ali pazite da ta osoba ne bude zauzeta. Razmislite da li želite da nekome budete utešna nagrada. Oni koji su u braku ili vezi ostvariće zajedničke ideje i snove. Moguća aktivacija hroničnih problema.

 

Vodolija — Promene su moguće na mnogim poljima, ali taktički napravite uvertiru za njih. Sačekajte da vam se um razbistri i da malo jasnije sagledate širu sliku. Vreme vaše transformacije je aktivirano i otvara se mogućnost iznenadnog priliva novca. Na emotivnom polju manje nezadovoljstvo i pojačane strasti. Mogućnost ulaska u avanture, ako ste zauzeti. Budite fer i nemojte raditi ono što ne biste voleli da partner radi vama. Zdravstveno, više odmarajte, posetite lekara ako osetite tegobe.

 

Riba — Odličan period za berićetna dešavanja na poslu. Sredinom nedelje prijatna poslovna iznenađenja. Mogućnost promene na bolje, što će vas dodatno stimulisati za rad. Finansije dobre. Slobodni, mogućnost pojave zanimljive osobe, prihvatite izazov. Zauzeti, malo problema krajem nedelje i prolaznog nezadovoljstva. Svakako vaše vreme dolazi i uživaćete u ljubavi. Ako dođe do manjeg nezadovoljstva, znajte da je prolazno. Dobro se osećate, ali i vi kao i mnogi oprez od virusnih infekcija.

IG: @tvoja_natalna_karta

 

Autor:
Pošaljite komentar