broken clouds
12°C
19.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0199
usd
107.9121
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДНЕВНИ ХОРОСКОП: Ован се осећа добро, Рибе размишљају о променама

23.09.2023. 15:00 17:28
Пише:
Фото: Pixabay.com / dnevnik.rs

Ован: Да­нас вам је фо­кус на парт­нер­ским од­но­си­ма. Усле­ди­ће и пред­лог за но­ву са­рад­њу, ко­ја мо­же би­ти ја­ко про­дук­тив­на и до­бро пла­ће­на. Сло­бод­ни ће упо­зна­ти бит­ну осо­бу. За­у­зе­ти ће пла­ни­ра­ти бу­дућ­ност и див­не тре­нут­ке удво­је. До­бро се осе­ћа­те.

Бик:

Ви да­нас си­ја­те и сви то око вас при­ме­ћу­ју! Дан про­ве­ди­те у дру­штву при­ја­те­ља и по­ро­ди­це. По­под­не до­но­си за­до­вољ­ство на мно­гим по­љи­ма. Сло­бод­ни ће де­ли­ти тре­нут­ке са за­ни­мљи­вом осо­бом ко­ја им мо­же по­ста­ти парт­нер. Про­бле­ми са ва­ре­њем.

Бли­зан­ци:

Је­дан глас ће вас об­ра­до­ва­ти. До­ћи ће до не­су­гла­си­ца са уку­ћа­ни­ма. По­че­ће­те да раз­ми­шља­те о пре­се­ље­њу, што је код вас ле­по аспек­то­ва­но. Сло­бод­ни, оства­ри­ће вам се же­ља на­кон искре­ног раз­го­во­ра. За­у­зе­ти пла­ни­ра­ју бу­дућ­ност са парт­не­ром.

Рак:

Фо­кус вам је на ре­ша­ва­њу не­ког про­бле­ма. По­ма­ло сте под бло­ка­дом и кон­фу­зни сте. Сло­бод­ни ће пла­ни­ра­ти кра­ћи пут или из­ла­зак у ком мо­гу упо­зна­ти зна­чај­ну осо­бу. За­у­зе­ти ће има­ти ле­пе тре­нут­ке са во­ље­ном осо­бом. Обра­ти­те па­жњу на ис­хра­ну.

Лав:

При­ми­ће­те по­зив ко­ји ће вас по­кре­ну­ти и чи­ни­ће вам се да сте не­за­у­ста­вљи­ви. Би­ће­те у по­кре­ту и за­до­вољ­ни де­ша­ва­њи­ма. Сло­бод­ни ће има­ти до­бру ко­му­ни­ка­ци­ју са осо­бом ко­ја им се сви­ђа. Мо­гу­ћи су ква­ро­ви у до­му. За­у­зе­ти ужи­ва­ју са парт­не­ром.

Де­ви­ца:

На по­слов­ном и при­ват­ном пла­ну се све од­ви­ја она­ко ка­ко сте за­ми­сли­ли. То­ком да­на мо­же­те осе­ти­ти по­тре­бу да одво­ји­те вре­ме за се­бе. Сло­бод­ни­ма при­ја са­мо­ћа. За­у­зе­ти би тре­ба­ло да бу­ду ис­кре­ни­ји пре­ма парт­не­ру. Па­зи­те се по­вре­да и пре­ло­ма.

Ва­га:

Енер­ги­ја вам се вра­ћа, али осе­ћа­те не­мир и не­за­до­вољ­ство. Раз­ми­шља­те о бу­дућ­но­сти и ци­ље­ви­ма. Сло­бод­ни, пле­ни­те шар­мом, а до­бра ко­му­ни­ка­ци­ја са осо­бом ко­ја вам се сви­ђа да­ће сја­јан ис­ход тог од­но­са. За­по­ста­ви­ли сте фи­зич­ку ак­тив­ност.

Шкор­пи­ја:

Има­те по­тре­бу да по­бег­не­те од сва­ко­дне­ви­це и изо­лу­је­те се. Што мо­же­те нај­ле­жер­ни­је и ура­ди­ти, обим по­сла је да­нас ма­ло ма­њи. Сло­бод­ни, про­ве­ри­те да ли је осо­ба са ко­јом сте у ко­му­ни­ка­ци­ји искре­на. За­у­зе­ти, ви­ше па­жње по­све­ти­те парт­не­ру.

Стре­лац:

Пре­под­не до­но­си сјај­ну енер­ги­ју, па је и леп дан пред ва­ма. То­ко­ви по­слов­них де­ша­ва­ња вам по­го­ду­ју. Мо­же­те би­ти по­зва­ни на не­ки до­га­ђај. Сви­ђа­те се ко­ле­ги. За­у­зе­те оче­ку­ју ле­пи тре­ну­ци са парт­не­ром, из­гла­ђен је од­нос. Опрез у са­о­бра­ћа­ју.

Ја­рац:

Раз­ми­шља­ће­те о по­слов­ним при­ли­ка­ма, јер ни­сте за­до­вољ­ни оним што пру­жа­те. Све­сни сте да то ни­је ваш мак­си­мум. Сло­бод­ни, код вас без бит­них де­ша­ва­ња, не­ма ни­ко­га за­ни­мљи­вог. За­у­зе­ти, об­ра­дуј­те парт­не­ра, рас­плам­сај­те ва­тру у том од­но­су.

Во­до­ли­ја:

Ди­на­мич­ност ће до­не­ти од­лич­не ре­зул­та­те, са­да­шње пре­пре­ке за вас су лек­ци­ја. Мо­жда се ја­ви осо­ба из ино­стран­ства ко­ја вам се ра­ни­је сви­ђа­ла. Тај глас ће вам про­бу­ди­ти успо­ме­не. За­у­зе­ти ужи­ва­ју у па­жњи парт­не­ра. Про­блем са цир­ку­ла­ци­јом.

Ри­бе:

Раз­ми­шља­те о про­ме­на­ма, а јед­на по­ру­ка по­слов­ног парт­не­ра ће вас об­ра­до­ва­ти. Има­ће­те но­ву по­ну­ду, па је ис­ко­ри­сти­те. Сло­бод­ни ће вре­ме про­во­ди­ти са при­ја­те­љи­ма. За­у­зе­ти же­ле ви­ше од парт­не­ра, али пи­та­ње је да ли су то ре­ал­на оче­ки­ва­ња.

Аутор:
Пошаљите коментар