clear sky
12°C
05.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0125
usd
106.1049
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

ДНЕВНИ ХОРОСКОП Рибе ће добити позив за одлазак на пиће, Водолије су поносне на свој рад

22.09.2023. 05:00 19:18
Пише:
Фото: pixabay.com

ОВАН Ре­зул­та­ти тру­да по­ла­ко ис­пли­ва­ва­ју на по­вр­ши­ну. Ме­ђу­тим, у де­фи­ци­ту сте са љу­ба­ви. Као да не­ма­те емо­ци­ја, осо­би­то кад је реч о парт­нер­ским од­но­си­ма. Фа­ли вам да во­ли­те и бу­де­те во­ље­ни. Ипак, то ни­је раз­лог да ср­ља­те у по­гре­шне од­но­се.

 

БИК Фи­нан­сиј­ске по­зај­ми­це мо­гу би­ти до­бро ре­ше­ње за вас тре­нут­но, али бу­ди­те опре­зни. Све ле­по из­ра­чу­нај­те и ви­ди­те сво­је мо­гућ­но­сти. До­ста на­гла­шних емо­тив­них ре­ак­ци­ја код вас. Оста­ни­те сми­ре­ни и кон­тро­ли­ши­те се. Мо­же до­ћи до ја­ке упа­ле уха.

 

БЛИЗАНЦИ По­ку­шај­те да се фо­ку­си­ра­те на по­сао, јер је то да­нас ва­жно. Све пла­не­те вас гу­ра­ју и ухва­ти­те тај за­лет! Бу­ди­те ис­кре­ни­ји у парт­нер­ским од­но­си­ма и у раз­го­во­ру о сво­јим осе­ћа­њи­ма. Сло­бод­ни, не за­вла­чи­те ни­ко­га. Ја­ви­ће се про­бле­ми са сном.

 

РАК Ра­ми­шља­те о про­ме­ни по­сла, али хлад­не гла­ве раз­ми­сли­те и не од­лу­чуј­те у афек­тив­ним ста­њи­ма. Раз­ми­сли­те о но­ви­те­ти­ма у ва­шем љу­бав­ном од­но­су и бит­ним ко­ра­ци­ма. Раз­дра­жљи­ви сте и на­пе­ти. Жен­ски члан по­ро­ди­це мо­же вам ја­ви­ти ле­пу вест.

 

ЛАВ Из­бе­га­вај­те су­ко­бе са ше­фом, јер ни­сте у пра­ву. За све што да­нас бу­де­те из­го­ва­ра­ли, би­рај­те ре­чи. У љу­ба­ви пре­и­спи­тај­те сво­ја осе­ћа­ња и од­лу­чи­те шта же­ли­те. Не­мој­те се­де­ти на две сто­ли­це. При­у­шти­те се­би крат­ки од­мор и чул­на за­до­вољ­ства.

 

ДЕВИЦА Раз­ми­шља­те о пу­ту и о сво­ти нов­ца ко­ја вам је обе­ћа­на, али бу­ди­те ре­ал­ни­ји. Не­мој­те ми­сли­ти да је све баш она­ко ка­ко је ре­че­но. У љу­ба­ви же­ли­те да на­пра­ви­те но­ве ко­ра­ке и са­мо на­пред! Сме­ше вам се ле­пе при­ли­ке. Узи­мај­те ви­ше ви­та­ми­на.

 

ВАГА На по­слу се мо­же­те осе­ћа­ти ис­пу­ње­ни­је, па му се и ви­ше по­све­ти­те то­ком овог да­на. Ис­ко­ри­сти­те све но­ве иде­је ко­је ће вам до­ла­зи­ти и осми­сли­те не­ки про­је­кат, јер ће би­ти вр­ло уно­сан. По­ро­ди­ца вр­ши при­ти­сак на вас, али оста­ни­те до­след­ни.

 

ШКОРПИЈА Ка­је­те се због не­ких сво­јих по­сту­па­ка, ако осе­ћа­те по­тре­бу, из­ви­ни­те се. Об­ра­дуј­те сво­је ко­ле­ге, уде­ли­те не­ко­ме ком­пли­мент. Са парт­не­ром гледај­те да не ула­зи­те у кон­фликт, јер не­ће има­ти по­ен­те. Ни ва­ма, ни ње­му да­нас ства­ри не иду од ру­ке.

 

СТРЕЛАЦ На­кон по­сла гле­дај­те да вре­ме про­ве­де­те са при­ја­те­љи­ма или не­где у при­ро­ди. Дан је иде­а­лан за ску­пља­ње по­зи­тив­не енер­ги­је на на­чин на ко­ји то ина­че во­ли­те да ра­ди­те. До­бри су аспек­ти и за пла­ни­ра­ње пу­та. Мо­же вам се ја­ви­ти бол у же­лу­цу.

 

ЈАРАЦ Ста­би­лан дан на по­слу и јед­на уми­ру­ју­ћа енер­ги­ја. Ко­ле­ге вам ве­ру­ју, пра­те ваш тем­по ра­да и ко­нач­но осе­ћа­те за­до­вољ­ство. Не­ки од вас мо­гу по­ста­ти ли­де­ри. Са­мо ма­ло при­па­зи­те на здра­вље. Не­мој­те се то­ли­ко тро­ши­ти на не­по­треб­ним ме­сти­ма.

 

ВОДОЛИЈА По­но­сни сте на свој рад и мо­жда ће­те же­ле­ти да по­ча­сти­те се­бе, али по­ку­шај­те да ра­ци­о­нал­но тро­ши­те но­вац. Вре­ме је да поч­не­те да ште­ди­те. При­ја­тељ вас мо­же из­нер­ви­ра­ти, али ле­по раз­го­ва­рај­те. Гле­дај­те да ре­ду­куј­те ста­ре обра­сце жи­вље­ња.

 

РИБЕ Обра­ћај­те па­жњу на љу­де ко­ји вам се удва­ра­ју и гле­дај­те да улеп­ша­те се­би дан не­ким за­ни­мљи­вим су­сре­том. До­би­ће­те по­зив за од­ла­зак на пи­ће. Мо­же вам се ја­ви­ти не­ко из про­шло­сти. Ле­зи­те што ра­ни­је мо­же­те и про­ду­жи­те сан, по­тре­бан вам је.

Аутор:
Пошаљите коментар