clear sky
14°C
05.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0125
usd
106.1049
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Овновима се смеши ОЗБИЉНА ВЕЗА, Вагама предстоји ИДЕАЛНА НЕДЕЉА, а ево на шта Девице треба да ПРИПАЗЕ

17.09.2023. 11:00 12:11
Пише:
Фото: Pixabay.com / dnevnik.rs

Хороскоп Александре Бјељац од 18. до 24. септембра

Ован: Усмерени сте на решавања текућих проблема на пословном пољу. Бићете заинтересовани и за покретање неког бизниса. У сваком случају, позитивне промене су на прагу. Са лакоћом ћете одрађивати свакодневне обавезе. Слободнима се смеши улазак у везу или лепо познанство путем друштвених мрежа или на краћем путу. Може то бити једна озбиљнија веза. Заузети, партнер се налази у незавидној ситуацији, посветите му пажњу и будите му подршка у сваком погледу. Опрез од вирусних инфекција.

Бик: Одлична седмица у којој ће вам фокус бити на финансијама. Ако дође до несугласица или неспоразума с колегама, потрудите се да будете сталожени. Неки ће пожелети да донесу значајне одлуке. Слободнима није недеља погодна за улазак у емотивне везе, али занимљиви флертови су могући. Заузети ће коначно пронаћи времена за себе и партнера, биће то недеља за памћење. Вољена особа се осећала запостављено. Када је здравље у питању, опрез на дигестивни тракт и проблеме са варењем.

Близанци: Пуни сте позитивне енергије и ентузијазма. Овај период искористите најбоље што можете. Свакодневне обавезе вам неће тешко пасти. Одлична сарадња са колегама. Слободни ће ући у озбиљну емотивну везу. Излазите, дружите се и биће дивних тренутака. Заузетима предстоји путовање са вољеном особом. Енергија вам је усмерена ка партнерским односима. Ако сте планирали проширење породице, одлична седмица за зачеће. Када је здравље у питању, обратите пажњу на кардиоваскуларни систем.

Рак: Усмерени сте на породична дешавања. Вас ће кућна атмосфера лечити. Сви који се баве приватним послом могу имати успеха, али уз већи труд и залагање. Финансије су вам одличне. Слободнима није ова недеља погодна за озбиљне емотивне везе. Заузети, усмерени сте на планове са партнером, али треба вам више стрпљења и ако дође до несугласица останите смирени. Опрез, стомачни вирус.

Лав: Овај период вам је наклоњен, јер су пред вама дани пуни добрих догађаја. Решаваћете неке правне проблеме које вучете већ неко време. Добра комуникација са сарадницима и мало већи прилив новца. Слободнима стиже љубав од особе коју већ познајете или ако сте очекивали сусрет, сада ће уследити позив. Улазак у везу је свакако могућ. Заузети, добра комуникација и планирање будућности, а фокус је свакако на некретнинама. Добро се осећате, али гледајте да више и квалитетније одмарате.

Девица: Ове недеље доминира лепо расположење које преносите на друге. Снага воље и ентузијазам ће вас пратити и стизаћете да завршите све што наумите. На финансијском плану ствари теку правим током. Надређени вас третирају на адекватан начин. Припадницима знака који су слободни неко покреће емоције. Немојте се плашити да се упустите у однос. Могућност враћања особе из прошлости. Заузети, пазите да не уђете у тајне или забрањене везе. Обратите пажњу како се храните и шта пијете.

Вага: Идеална недеља по бројним питањима. Фокус вам је на реализацији неких замисли које би вам побољшале финансијску ситуацију. На тренутке је могућа појачана импулсивност, па је контролишите ако уђете у расправе. На послу сте предани, али сте и задовољни како темпом свог рада, тако и финансијама. Слободни, време је да се одлучите и одаберете особу с којом ћете упловити у љубавне воде. Заузетима стиже глас о принови и доста лепих тренутака са партнером. Преконтролишите крвну слику.

Шкорпија: Може доћи до мањег пада енергије у овом периоду, јер осећате презасићење и не проналазите мотивацију. Сви који раде у затвореним институцијама биће активнији и имаће више посла. Потрудите се да искористите сваки тренутак за нове планове и размишљање о будућности када је посао у питању. Ви желите више од своје каријере. Слободнима се јавља могућност уласка у авантуре. Заузети ће имати мање несугласице са партнером и могућност уласка у тајну везу. Радите на јачању имунитета.

Стрелац: Могу се јавити проблеми са надређенима, јер имате утисак да не желе да саслушају вашу страну приче. Позитивна енергија ипак ће надјачати све негативне ситуације у које можете бити доведени. Реализација планова је свакако на помолу. Помоћ пријатеља, али и сви ортачки послови донеће бенефите вашој финансијској ситуацији. Слободни могу ући у везу, али убрзо схватити да та особа није за њих. Заузети, доћи ће до остварење ваших и партнерових жеља. Припазите се повреда и прелома.

Јарац: Недеља у којој можете решити неке правне проблеме, само вам је потребно стрпљење. Може доћи до исхитрености друге стране, али ваш задатак је да останете прибрани и не падате у ватру. Финансијска ситуација је мало лошија, али нестабилности пролазе већ крајем недеље. Припадници знака који нису у вези ући ће у авантуре, јер су им појачане страсти. Заузети, поразговарајте отворено с партнером ако постоји проблем и решите га мирним путем. Појава хроничних здравствених проблема.

Водолија: Покрећу вас промене које су почеле да се дешавају још прошле недеље. Дословце сте на крилима новитета и узбуђени сте због тога. Неки се могу одлучити да крену на пут, свакако једна добра енергија влада. Сви који сарађују са иностранством или се баве јавним пословима, могу очекивати просперитет. Слободни, код вас долази до битних промена набоље. Уживаћете у овој недељи. Заузети, искористите ове дане и планирајте будућност са вољеном особом. Могући су мањи проблеми са притиском.

Рибе: Променљива седмица када је ваше расположење у питању. Добро обратите пажњу шта потписујете и уговарате, све два пута проверите. Могуће је да дођете у ситуацију у којој ће вам неко везан за ваш посао изазвати љутњу. Не наседајте, држите се свог рада. Слободне ће преплавити страсти. Могућност уласка у везу са необичном особом, али мој савет је да проверите да ли је слободна. Заузети, чаробни тренуци са партнером, моћи ћете да се осамите. Опрез на проблеме са дисајним путевима.

ИГ: @tvoja_natalna_karta

Аутор:
Пошаљите коментар