Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Рецепт дана: Медитеранска пилетина

19.06.2017. 09:27 09:31
Пише:
Фото: www.freeimages.com

Пилетини „пресвученој“ у медитеранску маринаду нико неће моћи да одоли.

Састојци:

- 4 комада пилетине (црно месо, батак, карабатак),

. 4 кашике јогурта,

- 1 дл пасираног парадајза,

- 2 чена белог лука,

- 3 кашике маслиновог уља,

-  босиљак,

- со и бибер по укусу

Припрема:

1. У већој чинији добро измешати све састојке.

2. Додати пилетину и прекрити је маринадом са свих страна.

3. Оставити у фрижидеру два сата.

3. Пилетину извадити пола сата пре печења и оставити на собној температури.

4. На средње загрејаном роштиљу или у грил тигању пећи пилетину 30-40 минута уз чешће окретање.

5. Послужити топло уз мешану салату.

Пише:
Пошаљите коментар
Рецепт дана: Брза пита са сиром

Рецепт дана: Брза пита са сиром

12.06.2017. 19:39 19:45
Рецепт дана: Бакин колач

Рецепт дана: Бакин колач

05.06.2017. 10:52 10:59