Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Вероватно се трудите да после пржења, тигањ што пре оперете како се у њему не би укорили остаци хране. Али, то је потпуно погрешно и лоше утиче на материјал. Најбоље је да га одложите са стране и причекате да се охлади.
Пошаљите коментар
ТУКАО ЈЕ ТИГАЊЕМ Младићу продужена забрана приласка партнерки

ТУКАО ЈЕ ТИГАЊЕМ Младићу продужена забрана приласка партнерки

04.12.2023. 15:10 15:12