Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

(FOTO) ŠAMPIONI KAD SU BILI DECA, ĐOKOVIĆ, FEDERER I NADAL: Španci hvale svog asa, ALI SVA TROJICA SU SLATKI, Evo kako su izgledali

24.10.2024. 16:31 16:42
Piše:
Youtube prinstcrin/Funny Zeitgeist
Foto: Youtube prinstcrin/Funny Zeitgeist

Da ćemo se velike trojke u svetu tenisa u budućnosti samo prisećati kroz tekstove, video snimke njihovih mečeva na digitalnim platformama, povremene egzibicone mečeve, poenka retka zajednička pojavljivanja i evociranje uspomena u sopstvenim glavama - već je izvesno.

Federer je u sportskoj penziji već dve godine, Nadal svira kraj do kraja godine, a čak je i Đoković počeo da nagoveštava misteriozno da ne planira još dugo da putuje profesionalno na turnire. Zato ne čudi što se sve više o njima piše u emotivnom tonu i prošlom vremenu.

Jedna od objava, koja u poslednje vreme gospodari društvenim mrežama, evocira sećanja na najveće teniske velikane u istoriji ovog sporta - ali priču o njima vraća na najranije detinjstvo, kada su tek počeli da uče osnove igre koja će ih proslaviti. Mali Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer bili su preslatka deca, vrlo rasterećena i srećna što imaju taj 'luskuz' da od aktivnosti koju vole stvaraju profesionalnu karijeru.

 

Reketi veliki skoro koliko i oni sami u tom momentu, interesantne grimase, čudne frizure i dečiji, naivni pogledi, lica i dalje nepoznata javnosti, neopterećenost očekivanjima. Sve to čitamo na ovim dragocenim fotografijama iz prošlosti. 

Kako su one postale veoma viralne među svetskom publikom, u kojoj nema mnogo srpskih navijača, ne čudi što je Nadal u ozbiljnoj konkurenciji (pored velike trojke možemo da saznamo kako su u detinjstvu izgledali Vavrinka, Siner i mnogi drugi teniski znalci) odneo najviše simpatija i komentara da je bio najslađi među kolegama. 

A ko će koga, ako ne svoj svoga - mi ćemo subjektivno i objektivno pohvaliti Noleta.

Ipak, ono što je kod španskog sportskog velikana primetno jeste to da njegov sin Rafael Junior veoma liči na svog slavnog oca, a to smo najbolje mogli da uporedimo sa fotografijama nastalim na Rolan Garosu, kada je Nadalova supruga bodrila supruga na tribinama - sa njihovim sinom u naručju. Reporteri su to vrlo precizno zabeležili, pa plasirali u javnost.

Rafael Nadal Junior rodio se u oktobru 2022. u Palma de Majorki i mnogi su se iznenadili kada su čuli da će nositi očevo ime, iako ima sličnih primera među slavnim ličnostima i njihovom decom - mada nije česta praksa.

Krili trudnoću do samog kraja, Ćiska nosila širu odeću

Da Ćisku i dvogodišnjeg naslednika prezimena Nadal nećemo imati priliku često da vidimo u javnosti kako 'poziraju' - jasno je bilo još od početka veze 'Bika sa Majorke' i tada nepoznate Špankinje, jer su oboje vrlo često isticali da privatni život žele i vole da drže van očiju javnosti. Da će postati roditelji, saznalo se u junu 2022. godine, dok je o dolasku prinove počelo je da se šuška nakon što se popularna Ćiska pojavila na utakmici Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida u široj odeći nego inače.

Nadal želeo da postane tata tek nakon penzije

Nadal je svojevremno govorio kako bi voleo da postane roditelj onog trenutka kada završi karijeru, ali kako su njegove prognoze da će igrati do 30. bile pogrešne. Sina je dobio pre zvanične penzije, pa je morao da se trudi da ga štiti od znatiželjnog sveta - jer njegova popularnost nikad nije utihnula, pa samim tim ni interesovanje za svaki detalj njegovog života.

Ćiska i Nadala su, inače, u braku od 2019. godine, a u vezi još od 2005. Upoznala ih je njegova sestra Izabela Marija Nadal.

Dnevnik.rs/zena.blic.rs/Viktor Veličković

Izvor:
Dnevnik/Žena Blic
Autor:
Pošaljite komentar
(VIDEO) KO O KOME ZNA VIŠE? Đoković i Nejmar demonstrirali impresivno znanje jedan o drugom u zanimljivom izazovu DA LI JE NOLE I OVDE ŠAMPION?

KO JE BOLJI/PAMETNIJI...

ђоковић

(VIDEO) KO O KOME ZNA VIŠE? Đoković i Nejmar demonstrirali impresivno znanje jedan o drugom u zanimljivom izazovu DA LI JE NOLE I OVDE ŠAMPION?

23.10.2024. 21:52 22:00
NOVAK ĐOKOVIĆ PORUČIO RAFAELU NADALU POSLE MEČA U RIJADU: Ne ostavljaj tenis čoveče, ostani još malo sa nama
novak djokovic

NOVAK ĐOKOVIĆ PORUČIO RAFAELU NADALU POSLE MEČA U RIJADU: Ne ostavljaj tenis čoveče, ostani još malo sa nama

19.10.2024. 21:56 21:59
FEDERER REKAO SVOJE „Siner? Pitanje na koje mora da se da odgovor"

FEDERER REKAO SVOJE „Siner? Pitanje na koje mora da se da odgovor"

03.09.2024. 19:15 19:21