overcast clouds
12°C
24.10.2024.
Нови Сад
eur
117.0601
usd
108.4794
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

(ФОТО) ШАМПИОНИ КАД СУ БИЛИ ДЕЦА, ЂОКОВИЋ, ФЕДЕРЕР И НАДАЛ: Шпанци хвале свог аса, АЛИ СВА ТРОЈИЦА СУ СЛАТКИ, Eво како су изгледали

24.10.2024. 16:31 16:42
Пише:
Youtube prinstcrin/Funny Zeitgeist
Фото: Youtube prinstcrin/Funny Zeitgeist

Да ћемо се велике тројке у свету тениса у будућности само присећати кроз текстове, видео снимке њихових мечева на дигиталним платформама, повремене егзибицоне мечеве, поенка ретка заједничка појављивања и евоцирање успомена у сопственим главама - већ је извесно.

Федерер је у спортској пензији већ две године, Надал свира крај до краја године, а чак је и Ђоковић почео да наговештава мистериозно да не планира још дуго да путује професионално на турнире. Зато не чуди што се све више о њима пише у емотивном тону и прошлом времену.

Једна од објава, која у последње време господари друштвеним мрежама, евоцира сећања на највеће тениске великане у историји овог спорта - али причу о њима враћа на најраније детињство, када су тек почели да уче основе игре која ће их прославити. Мали Новак Ђоковић, Рафаел Надал и Роџер Федерер били су преслатка деца, врло растерећена и срећна што имају тај 'лускуз' да од активности коју воле стварају професионалну каријеру.

 

Рекети велики скоро колико и они сами у том моменту, интересантне гримасе, чудне фризуре и дечији, наивни погледи, лица и даље непозната јавности, неоптерећеност очекивањима. Све то читамо на овим драгоценим фотографијама из прошлости. 

Како су оне постале веома виралне међу светском публиком, у којој нема много српских навијача, не чуди што је Надал у озбиљној конкуренцији (поред велике тројке можемо да сазнамо како су у детињству изгледали Вавринка, Синер и многи други тениски зналци) однео највише симпатија и коментара да је био најслађи међу колегама. 

А ко ће кога, ако не свој свога - ми ћемо субјективно и објективно похвалити Нолета.

Ипак, оно што је код шпанског спортског великана приметно јесте то да његов син Рафаел Јуниор веома личи на свог славног оца, а то смо најбоље могли да упоредимо са фотографијама насталим на Ролан Гаросу, када је Надалова супруга бодрила супруга на трибинама - са њиховим сином у наручју. Репортери су то врло прецизно забележили, па пласирали у јавност.

Рафаел Надал Јуниор родио се у октобру 2022. у Палма де Мајорки и многи су се изненадили када су чули да ће носити очево име, иако има сличних примера међу славним личностима и њиховом децом - мада није честа пракса.

Крили трудноћу до самог краја, Ћиска носила ширу одећу

Да Ћиску и двогодишњег наследника презимена Надал нећемо имати прилику често да видимо у јавности како 'позирају' - јасно је било још од почетка везе 'Бика са Мајорке' и тада непознате Шпанкиње, јер су обоје врло често истицали да приватни живот желе и воле да држе ван очију јавности. Да ће постати родитељи, сазнало се у јуну 2022. године, док је о доласку принове почело је да се шушка након што се популарна Ћиска појавила на утакмици Лиге шампиона између Ливерпула и Реал Мадрида у широј одећи него иначе.

Надал желео да постане тата тек након пензије

Надал је својевремно говорио како би волео да постане родитељ оног тренутка када заврши каријеру, али како су његове прогнозе да ће играти до 30. биле погрешне. Сина је добио пре званичне пензије, па је морао да се труди да га штити од знатижељног света - јер његова популарност никад није утихнула, па самим тим ни интересовање за сваки детаљ његовог живота.

Ћиска и Надала су, иначе, у браку од 2019. године, а у вези још од 2005. Упознала их је његова сестра Изабела Марија Надал.

Dnevnik.rs/zena.blic.rs/Viktor Veličković

Извор:
Дневник/Жена Блиц
Аутор:
Пошаљите коментар
(ВИДЕО) КО О КОМЕ ЗНА ВИШЕ? Ђоковић и Нејмар демонстрирали импресивно знање један о другом у занимљивом изазову ДА ЛИ ЈЕ НОЛЕ И ОВДЕ ШАМПИОН?

КО ЈЕ БОЉИ/ПАМЕТНИЈИ...

ђоковић

(ВИДЕО) КО О КОМЕ ЗНА ВИШЕ? Ђоковић и Нејмар демонстрирали импресивно знање један о другом у занимљивом изазову ДА ЛИ ЈЕ НОЛЕ И ОВДЕ ШАМПИОН?

23.10.2024. 21:52 22:00
НОВАК ЂОКОВИЋ ПОРУЧИО РАФАЕЛУ НАДАЛУ ПОСЛЕ МЕЧА У РИЈАДУ: Не остављај тенис човече, остани још мало са нама
novak djokovic

НОВАК ЂОКОВИЋ ПОРУЧИО РАФАЕЛУ НАДАЛУ ПОСЛЕ МЕЧА У РИЈАДУ: Не остављај тенис човече, остани још мало са нама

19.10.2024. 21:56 21:59
ФЕДЕРЕР РЕКАО СВОЈЕ „Синер? Питање на које мора да се да одговор"

ФЕДЕРЕР РЕКАО СВОЈЕ „Синер? Питање на које мора да се да одговор"

03.09.2024. 19:15 19:21