Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

PROGLAŠENI SPORTISTI GODINE AP VOJVODINA U 67. IZBORU "DNEVNIKA": Laskavo priznanje Ivani Španović (FOTO/VIDEO)

20.12.2023. 14:45 18:43
Piše:
Foto: Dnevnik.rs

Od davne 1956. godine, "Dnevnik" tradicionalno bira najbolje sportiste u Autonomnoj pokrajini Vojvodina, pa je i u smiraj 2023. proglasio najuspešnije pojedince.

Od davne 1956. godine, "Dnevnik" tradicionalno bira najbolje sportiste u Autonomnoj pokrajini Vojvodina, pa je i u smiraj 2023. proglasio najuspešnije pojedince. Sjajnih ostvarenja bilo je na pretek, pa je žiri našeg lista morao precizno da izvaga svaki rezultat i da tek onda donese odluku o laureatima.

Nju je danas saopštio u Master centru Novosadskog sajma i to u prisustvu velikog broja sportista, njegovih prijatelja, ali i ljudi iz svih sfera društveno-političkog života Novog Sada i AP Vojvodina.


Na jednom mestu prošlost, sadašnjost i budućnost vojvođanskog sporta

„Dnevnikov" izbor za sportistu godine uvek privuče veliku pažnju, što je i logično, s obziroma na prisustvo evropskih, svetskih i olimpijskih šampiona, kojima je posle naporne kalendarske godine prava satisfakcija da zajedno na jednom mestu saberu utiske i podele zaslužena priznanja koje im dodeljuje najstariji novosadski list.

Ovaj put je Ivana Španović zaslužila da bude najbolja, nakon što je nastavila sa velikim uspesima i ovenčala se novim brojnim odličjima u skoku udalj.

Da "Dnevnik" na odgovarajući način ispraća kako aktuelne, tako i buduće zvezde, potvrdilo je i to što je Luna Vujović, šampionka Vimbldona do 14 godina i prvakinja Evrope u tenisu do 15 godina dobila glavnu nagradu u svom sportu. "Dnevnik" vodi računa i o sportskim legendama, tako da je sve to u kombinaciji doprinelo još jednoj manifestaciji koja je obeležila godinu i ujedno najavila narednu, sa željom da bude još uspešnija za vojvođanske sportiste i klubove.

Ova je i te kako bila uspešna. O tome svedoče brojna priznanja, to što su ,,Dnevnikovi" laureati najbolji čak i u svetskim okvirima. Koliko god to lepo zvučalo, nije najvažnije. Najvažniji je ambijent u kojem je naš list 81. prvi put organizuje ovaj prestižni događaj, na kojem u prvi plan uvek izbije druženje, iako, mora da se prizna, postoji i doza takmičarskog karaktera. Sve to upotpunjuje manifestaciju, koja je iz godine u godinu sve praćenija, sa razlogom. Osim pehara i plaketa koje će krasiti vitrine uspešnih sportista Vojvodine, osmeh na licu najveće je priznanje svakog od prisutnih, bilo da je reč o dobitnicima nagrada, njihovim porodicama, prijateljima ili novinarima, koji su se potrudili da izveštavanjem zaokruže čitav događaj.


U ime našeg lista, prisutnima se obratila generalna direktorka "Dnevnika" Sandra Mališić.

- Drago mi je što ste došli u velikom  broju i koristim priliku da čestitam svim dobitnicima naših priznanja - istakla je Mališićeva. - Nadam se da će se naša tradicija nastaviti ne samo za narednu 81, već i za mnogo, mnogo budućih godina.

U već 67. po redu izboru našeg lista, čime se on odavno profilisao kao najstariji u Srbiji, dilema nije postojala: najbolja je svetska prvakinja u skoku udalj, atletičarka novosadske Vojvodine i prva dama ovdašnjeg sporta uopšte - Ivana Španović. Ona je, na SP u Budimpešti, osvojila zlatnu medalju, ujedno postavivši novi rekord Srbije od 7,14 metara. Ovo joj je već treća nagrada namenjena najboljem pojedincu u jednoj kalendarskoj godini, pošto je prva na listi bila i 2013, odnosno 2018. godine.

- Veliki pozdrav svima šaljem iz Južne Afrike, gde se nalazim na pripremama za Olimpijske igre u Parizu naredne godine - video porukom se Ivana obratila prisutnima. - Žao mi je što nisam u mogućnosti da danas budem s vama, a ovom prilikom želim da se zahvalim "Dnevniku" na godišnjoj nagradi. Iza mene je ostala veoma uspešna godina i ponosna sam na sve ono što sam, zajedno sa svojim timom, u njoj uradila. Jedva čekam nastup u Parizu i nadam se da ćemo se u ovo vreme sledeće godine ponovo videti. Čestitam svim dobitnicima "Dnevnikove" nagrade i svima vam želim uspešnu godinu koja uskoro dolazi.


 MIHAILO VASIĆ, BASKETAŠ, DRUGOPLASIRANI SPORTISTA: Odlična godina

Drugoplasirani u „Dnevnikovom" izboru, basketaš Mihailo Vasić koji je Srbiji doneo svetsko zlato na SP u Beču,  prisutnima se obratio sledećim rečima:

– Iza nas je odlična godina i iskreno se nadam da će i sledeća, olimpijska, biti ista takva - rekao je Vasić. - "Dnevniku" se zahvaljujem na priznanju, a ostalim laureatima čestitam na sjajnim rezultatima. Ujedno, svim prisutnima želim puno uspeha u narednom periodu, kao i srećne novogodišnje, odnosno božićne praznike.


U ime Ivane Španović, pehar je primila Tamara Radojičić, talentovana atletičarka novosadske Vojvodine.


MILICA NOVAKOVIĆ, KAJAKAŠICA, TREĆEPLASIRANI SPORTISTA: Uspešan povratak

Trećeplasirana u „Dnevnikovom" izboru za 2023. je najbolja kajakašica Srbije Milica Novaković, koja je ove sezone osvojila srebro i bronzu na EP na Bledu, a overila je i olimpijsku normu za Pariz 2024.

– Čestitam svim dobitnicima priznanja. Posle pauze nakon porođaja sezona nije mogla da bude uspešnija. Hvala „Dnevniku” što je ispratio moj i uspeh drugih kajakaša i hvala za nagradu, koja uvek ima poseban značaj.


Drugi u izboru našeg lista je basketaš Mihailo Vasić, član Limana iz Srpske Atine, koji je, u Beču, zajedno sa Strahinjom Stojačićem, Markom Brankovićem i Dejanom Majstorovićem, doneo zlatno odličje na planetarnom prvenstvu našoj zemlji. Time je ovaj 30-godišnji Novosađanin kompletirao plasman na jedno od prva tri mesta u "Dnevnikovom" izboru, pošto je prošle godine bio najbolji, a 2021. pripalo mu je treće mesto.


BRANKA TICA, ODBOJKAŠICA JEDINSTVA: Nagrada za tim

– Zahvalna sam što me je „Dnevnik” izabrao za najbolju odbojkašicu Vojvodine. Prošlu sezonu smo krunisale titulom državnog prvaka i ova nagrada je zasluga cele ekipe – rekla je Tica.

TIJANA JOKIĆ, STONOTENISERKA NOVI SAD: Značaj u karijeri

– Priznanja znače za samopouzdanje i daju podstrek za dalji rad, da se rezultati poboljšaju i budu bolji. Mogu slobodno da kažem u ime svih sportista koji su bili na „Dnevnikovoj” dodeli da ova nagrada zaista mnogo znači u celokupnoj karijeri – istakla je Jokićeva.



URUČENE I TRI SPECIJALNE NAGRADE: Laureati Spinovci, bodibilder i planinari

Na ovogodišnjem "Dnevnikovom" izboru uručena su i tri specijalna priznanja. Nagrađeni su STK OSI Spin iz Novog Sada, čiji su članovi od osam medalja sa ovogodišnjeg Evropskog prvenstva za stonotenisere sa  invaliditom osvojili šest odličja, a to su Borislava Parić Ranković, Nada Matić i Mitar Palikuća. Takođe priznanje je dobio i bodibilder Dejan Radovanović, državni, balkanski, evropski i svetski šampion.

Podvigom godine ocenjen je pohod novosadskih planinara na čuveni Kamino de Santijago na Pirinejskom poluostrvu. Za mesec dana prešli su 918 kilometara, a ekipu od 14 članova PSD Železničar predvodili su Ljubica Selaković Bandić i Žarko Atanasovski.


Treća u ovogodišnjem izboru je kajakašica Vojvodine Milica Novaković (devojačko Starović), koja se u godini na izmaku, i to posle pauze od godinu dana - zbog porođaja, s Evropskog prvenstva u Krakovu  vratila s dve medalje, osvojivši srebro u jednosedu na 200 i bronzu u olimpijskoj disciplini, jednosedu na 500 metara. Šlag na tortu stavila je na Prvenstvu sveta u Duizburgu, gde je predvodila mladu postavu ženskog četverca Srbije na 500 metara, koji je izborio normu za Olimpijske igre u Parizu.

BORISLAVA PERIĆ RANKOVIĆ I MITAR PALIKUĆA, ČLANOVI SPINA NOSIOCA SPECILANOG PRIZNANJA: Nadamo se da će se tradicija nastaviti

Borislava Perić Ranković, paraolimpijska šampionka iz Rija u prebogatoj karijeri je osvojila sve što se osvojiti može u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.

– Uvek je lepo kada vas list koji vas prati od samog početkavašeg osvajanja medalja proglasi za najboljeg, neka je to i specijalno priznanje. Ali, jednostavno se vidi koliko nas „Dnevnik" prati i nama sportistima je veoma drago kada se nađemo u izboru najboljih sportista "Dnevnika". Nadamo se da će se ta tradicija nastaviti čak i kada mi stariji stonoteniseri odemo u penziju. Verujemo da će neki mlađi nastaviti našu tradiciju i u neku ruku pronosti glas o nama u "Dnevniku" kao što smo i mi za one koji su bili pre nas – rekla je Perić Ranković.


JASMINA JURAS: Ovo je prestižna nagrada

Jasmina Juras predsednica Sportskog saveza Vojvodine, je bivša košarkašica i trenutno eminentni košarkaški i basket sudija.

– Želela bih da se zahvalim i ove godine na pozivu, jer je velika čast da budeš na jednoj ovako velikoj ceremoniji i dodeli nagrada. Želim ovim putem da čestitam svim laureatima na postignutim rezultatima i nagradama za ovu godinu. Smatram da je ovo jedna prestižna nagrada za sve nagrađene, pošto "Dnevnik" ima eminentan izbor i to u mnogim sportovaima. Takođe, velika je konkurencija i nije lako izabrati najbolje među najboljima i vi to radite onako na najvišem novou. Želim da i sledeće godine bude još više nagrađenih i da se ponovo družimo u ovolikom broju – rekla je Jurasova.


Mitar Palikuća jedan je od naših najboljih stonoitenisera sa invaliditetom i osvajač bronze sa POI U Riju.  Ove godine je osvojio na Evropskom prvenstvu u Šefildu zlato u miksusa Nadom Matić i bronze pojedinačno i u dublu sa Mladenom Ćirićem.

– Svake godine smo u konkurenciji za najbolje sportisteza osobe sa invaliditetom. Pre svega naš STK OSI Spin, svake godine se vraćamo sa mnoštvom medalja sa najvećih takmičenja, tako je bilo i ove godine sa Evrooskog prvenstva u Šefildu. Od osam medalja šest su osvojili članovi Spina. nadam se da ćemo nastaviti tradiciju osvajanja medalja i naravno hvala "Dnevniku" na svim ovim priznanjima do sada - kazao je Palikuća.

PROSLAVLJENE RUKOMETNE I BOKSERSKE LEGENDE NA NAŠEM IZBORU: Lepa tradicija velikog lista

Momir Rnić, rukometna legenda bivše Jugoslavije i zrenjaninskog Proletera. Osvajač olimpijskog zlata iz Los Anđelesa i bronze iz Selula, te svetskog zlata iz Švajcarske i srebra iz Zapadne Nemačke.

– Izuzetno mi je drago da uvek dođem na "Dnevnikov" izbor najboljih sportista i to poštujem. To je lepa tradicija jednog velikog lista koji to održava. I u moje vreme je to tako bilo, ali ne na ovakakv način. Smatram svojom dužnošću da svake godine dođem i vidim dosta svojih prijatelja i drugara. Iz godine u godinu "Dnevnik" raste i kao list, a i izbor sportioste je iz godine u godinu sve bolji. Meni se to dopada i preporučujem da "Dnevnik" samo ovako nastavi - kazao je Rnić.


TADIJA KAČAR: Bez Dnevnika se ne može

Bokserska legenda Tadija Kačar izjavio je da je "Dnevnik" neizostavan početak svakog njegovog dana.

– Tradicionalna anketa, najduža u Srbiji, to je za veliko poštovanje i naš Dvenik je nešto što smo mi, otkad se znamo, počeli da čitamo. Prve novine koje uzmem su "Dnevnik", a posle "Sportski žurnal". Tako je ovo velika satisfakcija sportistima iz Vojvodine i priznanje za sve što su uradili u prethodnoj godini i tokom karijere. "Dnevnik" svake godine organizuje ovu dodelu na visokom nivou – rekao je Kačar.


Đurađ Trbojević, bivši rukometaš, sada uspešni rukometni trener čest je gost na "Dnevnikovim" izborima najboljih sportista.


RAJKO PRODANOVIĆ, GENSEK RSV: Dnevnikov izbor na ponos

Generalni sekretar Rukometnog saveza Vojvodine i proslavljeni rukometaš Rajko Prodanović istakao je da je izbor sportiste sjajan događaj i da je kada je njegov sport u pitanju nagrada otišla u prave ruke.

– Dnevnikov izbor najboljeg sportiste Vojvodine je nešto čime se svi sportski radnici ponose. Veoma je važno da se svake godine diže lestvica i zaista standard raste iz godine u godinu. Veoma mi je drago što u Vojvodini imamo veliki broj uspešnih sportova. Kada je reč o najboljem rukometašu Luki Roganu smatram da je on u potpunosti zaslužio laskavo rpiznanje. On je sjajan momak i sportista i sigurno da su pred njim godine uspeha. Ono što mu želim i nadam se da će još dugo ostati u Vojvodini pošto klub ima velike planove i želi da se u narednim godinama takmiči u Ligi šampiona što je veoma bitno za razvoj rukometa kod nas – poručio je Prodanović.


- Ponosan sam što sam dugio godina u rukometnom sportu i dugogodišnji sam pratioc lista "Dnevnik", pogotovo sportskih strana. Izbor sportiste je i ove godine odlično organizovan i veličanstven, a takođe i pokazuje da je "Dnevnik" najkvalitetniji list i da je njegov izbor sportiste najbolji na ovim prostorima - kazao je Trbojević.

PROSLAVLJENI ODBOJKAŠ VASA MIJIĆ I RVAČKA LEGENDA I TRENER ALEKSANDAR JOVANČEVIĆ: Ovakav izbor ima ogromnu vrednost

Vasa Mijić je jedan od "Dnevnikovih" laureata, poznati odbojkaš, osvajač olimpijskog zlata iz Sidneja i odbojkaški radnik.

- Čestitam svim dobitnicima. Bila je ovo godina puna sportskih događaja i velikih takmičenja, svetskih i evropskih šampionata. Ponovo smo predstavljali Srbiju u najboljem svetlu. Mnogo medalja je osvojeno i "Dnevniku" je ponovo pripao težak zadatak da izabere najbolje. Ponovo je tu uz sportiste i ja vam se zahvaljujem na tome, što pratetie sport i sportiste i nadam se da ćetako biti i ubuduće - kazao je Mijić.

Aleksandar Jovančević jedan od bivših "Dnevnikovih" laureata, poznati rvač, a sada uspešan i rvački i kondicioni trener.

- Ovakav izbor ima ogromnu vrednost, jer traje već toliko godina. Prepoznat je i priznat od svih sportista, sportskih radnika i stručnjaka na nivou AP Vojvodine. Svakako ne gubi na kvalitetu svih ovih godina. Pokazao je i ovoga puta jedan zavidan kvalitet. Što i neki mladi sportisti koje najavimo prvi put na ovakvim priredbama posle zauzmu mesto na zvezdanom nebu srpskog sporta. Ova manifestacija zaslužuje sve pohvale i na kon ovoliko godina - kazao je Jovančević.

LISTE

Atletika

1. Ivana Vuleta (Vojvodina, Novi Sad)

2. Adriana Vilagoš (Senta)

3. Milica Gardašević (Vojvodina, Novi Sad)

Basket 3x3

1. Mihailo Vasić (Liman)

2. Slobodan Kojić (Liman)

3. Nebojša Kilijan (Liman)

Biciklizam

1. Veljko Stojnić (Lotus tim, Sombor)

2. Aleksandar Roman (Ris sajkling, Novi Sad)

3. Boris Popović (Ris sajkling, Novi Sad)

Boks

1. Jovan Nikolić (Sombor)

2. Omer Ametović (Sombor)

Vaterpolo

1. Petar Pajković (Vojvodina, Novi Sad)

2. Bogdan Brešćanski (Vojvodina, Novi Sad)

3. Marko Bošković (Vojvodina, Novi Sad)

Veslanje

1. Miloš Lavirac (Begej, Zrenjanin)

2. Miloš Boškov (Tamiš, Pančevo)

3. Marko Jančikin (Tamiš, Pančevo)

Gimnastika

1. Ivan Dejanović (Vojvodina, Novi Sad)

2. Nina Šabić (Spartak, Subotica)

3. Anđela Jauković (Vojvodina, Novi Sad)

Dizanje tegova

1. Tamaš Kajdoči (Spartak, Subotica)

2. Radmila Zagorac (Herkules, Bač)

3. Aleksandar Saulić (Spatak, Subotica)

Kajak

1. Milica Novaković (Vojvodina, Novi Sad)

2. Marko Dragosavljević (Tarket, Bačka Palanka)

3. Anđelo Džombeta  (Vojvodina, Novi Sad)

Karate

1. Đorđe Tešanović (Zrenjanin)

2. Đorđe Salapura (Zrenjanin)

3. Vladimir Brežančić (Mladost, Novo Miloševo)

Konjički sport

1. Aleksa Đukić (KC Novosadski sajam)

2. Nina Bukvić (Viking)

3. Sava Marković (IMpuls)

Košarka

1. Filip Barna (Spartak Subotica)

2. Marko Ljubičić (Vojvodina, Novi Sad)

3. Lana Marić (Vojvodina, Novi Sad)

Kuglanje

1. Hermina Lukač (Alimenta, Novi Sad)

2. Jasmina Rašković (Alimenta, Novi Sad)

3. Danilo Mandić (Vihor, Sombor)

Odbojka

1. Branka Tica (Jedinstvo, Stara Pazova)

2. Tamara Miljević (Jedinstvo, Stara Pazova)

3. Lazar Bajandić (Vojvodina, Novi Sad)

Plivanje

1. Andrej Barna (Spartak, Subotica)

2. Anja Crvear (Dinamo, Pančevo)

3. Nikola Aćin (Proleter, Zrenjanin)

Rvanje

1. Georgi Tibilov (Proleter, Zrenjanin)

2. Mate Nemeš (Proleter, Zrenjanin)

3. Arslan Ali (Proleter, Zrenjanin)

Rukomet

1. Luka Rogan (Vojvodina, Novi Sad)

2. Simo Šijan (Vojvodina, Novi Sad)

3. Boris Puhovski (Vojvodina, Novi Sad)

Stoni tenis

1. Tijana Jokić (Novi Sad)

2. Aneta Maksuti (Novi Sad)

3. Bognar Bence (Spartak, Subotica)

Streljaštvo

1. Milenko Sebić (Novi Sad 1790)

2. Brankica Zarić (Novi Sad 1790)

3. Duško Petrov (Kikinda)

Tenis

1. Luna Vujović (Sportland Novi Sad)

2. Laslo Đere (Senta)

3. Filip Krajinović (Sombor)

Fudbal

1. Saša Jovanović (TSC)

2. Dejan Zukić (Vojvodina)

3. Tijana Filipović (ŽFK Spartak)

Džudo

1. Aleksandra Andrić (Novosadski, Novi Sad)

2. Milica Cvijić (Proleter, Zrenjanin)

2. Dušan Grahovac (Novosadski, Novi Sad)

Šah

1. Aleksandar Inđić (Sloven, Ruma)

2. Marina Gajčin (Sirmijum, Sr. Mitrovica)

3. Robert Markuš (Novi Sad)

DNEVNIKOVA VEČNA LISTA

1. 1957. Dobroslav Krstić (fudbal)

2. 1958. Olga Gere (atletika)

3. 1959. Maja Đukić (tenis)

4. 1960. Novak Roganović (fudbal)

5. 1961. Petar Benedek (boks)

6. 1962. Olga Gere (atletika)

7. 1963. Branislav Simić (rvanje)

8. 1964. Branislav Simić (rvanje)

9. 1965. Branislav Lončar (streljaštvo)

10. 1966. Gorinka Erski – Kovrlija (kuglanje)

11. 1967. Zvonko Vujin (boks)

12. 1968. Branislav Simić (rvanje)

13. 1969. Sreten Damjanović (rvanje)

14. 1970. Desanka Perović (streljaštvo)

15. 1971. Sreten Damjanović (rvanje)

16. 1972. Zvonko Vujin (boks)

17. 1973. Slavko Obadov (džudo)

18. 1974. Ivan Frgić (rvanje)

19. 1975. Ivan Frgić (rvanje)

20. 1976. Momir Petković (rvanje)

21. 1977. Refik Memišević (rvanje)

22. 1978. Milorad Stanulov (veslanje)

23. 1979. Milan Janić (kajak)

24. 1980. Slobodan Kačar (boks)

25. 1981. Refik Memišević (rvanje)

26. 1982. Mirjana Đurica (rukomet)

27. 1983. Zoran Kalinić (stoni tenis)

28. 1984. Zoran Pančić i Milorad Stanulov (veslanje)

29. 1985. Monika Seleš (tenis)

30. 1986. Momir Rnić (rukomet)

31. 1987. Žarko Petrović (odbojka)

32. 1988. Gordana Perkučin (stoni tenis)

33. 1989. Senad Rizvanović (rvanje)

34. 1990. Margita Tot (kuglanje) i Željko Trajković (rvanje)

35. 1991. Monika Seleš (tenis)

36. 1992. Aranka Binder (streljaštvo)

37. 1993. Mladen Miljković (karate)

38. 1994. Miodrag Pantelić (fudbal)

39. 1995. Nemanja Mirosavljev (streljaštvo)

40. 1996. Aleksandra Ivošev (streljaštvo)

41. 1997. Aleksandar Jovančević (rvanje)

42. 1998. Andrija Gerić (odbojka)

43. 1999. Arpad Šterbik (rukomet)

44. 2000. Vasa Mijić (odbojka)

45. 2001. Aleksandar Šapić (vaterpolo)

46. 2002. Snežana Perić (karate)

47. 2003. Slobodan Boškan (odbojka)

48. 2004. Iva Obradović (veslanje)

49. 2005. Dragan Zorić i Ognjen Filipović (kajak i kanu)

50. 2006. Dragan Zorić i Bora Sibinkić (kajak i kanu)

51. 2007. Dragan Zorić (kajak i kanu)

52. 2008. Antonija Nađ (kajak i kanu)

53. 2009. Nađa Higl (plivanje)

54. 2010. Boris Vapenski (vaterpolo)

55. 2011. Iva Obradović i Ivana Filipović (veslanje)

56. 2012. Marko Novaković (kajak i kanu)

57. 2013. Ivana Španović (atletika)

58. 2014. Davor Štefanek (rvanje)

59. 2015. Milica Starović (kajak i kanu)

60. 2016. Davor Štefanek (rvanje)

61. 2017. Viktor Nemeš (rvanje)

62. 2018. Ivana Španović (atletika)

63. 2019. Dušan Domović Bulut (basket tri na tri)

64. 2020. Pavle Perić (odbojka)

65. 2021. Zurab Datunašvili (rvanje)

66. 2022. Mihailo Vasić (basket 3h3)

67. 2023. Ivana Španović (atletika)

Tri puta su sportisti Vojvodine bili: Branislav Simić (63, 64, 68), Dragan Zorić (2005, 2006, 2007), Ivana Španović (13, 18, 23).

Dva puta su sportisti Vojvodine bili: Olga Gere (58, 63), Zvonko Vujin (67, 72), Sreten Damjanović (69, 71), Ivan Frgić (74, 75), Refik Memišević (77, 81), Milorad Stanulov (78, 84), Monika Seleš (85, 91), Iva Obradović (04, 11), Davor Štefanek (14, 16).

Izveštači: Jovo Galić, Lazo Bakmaz, Gabor Kovač, Aleksandar Predojević, Kristina Bugarski, Gordana Malenović, Vuk Gvozdenović i Vuk Miloš Petrović
Foto: Slobodan Šušnjević i Vanja Fifa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dnevnik (@dnevnik.rs)

Autor:
Pošaljite komentar
"Dnevnikov" izbor najboljih sportista u AP Vojvodina: Laureat Ivana Španović

"Dnevnikov" izbor najboljih sportista u AP Vojvodina: Laureat Ivana Španović

24.12.2018. 12:52 20:18