Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Superliga Srbije: Vojvodina - Partizan 1:2 (Uživo)

11.05.2019. 15:41 18:30
Piše:
Izvor: Duel Vojvodine i Partizana, foto: J. Grlić

Fudbaleri Partizana pobedili su sa 2:1 Vojvodinu u utakmici pretposlednjeg, 36. kola, plej-ofa Superlige Srbije na "Karađorđu".

Kraj utakmice.

90. minut: Igra se tri minuta nadoknade.

88. minut: Izmena u Vojvodini. Izašao Đurić, a ušao Gajić. Izmena i u Partizanu. Izašao je Ivanović, a ušao Ostojić.

83. minut: Penal je izveo Ivanović i doveo Partizan u vođstvo od 2:1. Ivanović je dobio žuti karton jer je skinuo dres kako bi proslavio pogodak.

82. minut: Novi penal za Partizan. Gomeš je ponovo bio u prodoru, ali ga je zakačio Rockov prilikom intervencije i sudija Marković je opet pokazao na belu tačku.

80. minut: Partizan je agilniji i stalno napada za razliku od Vojvodine koja se brani. Saša Ilić je uspevao da proigra saigrače, ali Ivanović nije uputio dobar centaršut da bi kasnije Rikardo šutirao pravo u Rockova.

77. minut: Žuti karton za igrača Vojvodine Gojkova zbog prigovora.

74. minut: Nakon dobro izvedenog kornera su fudbaleri Partizana imali su izglednu priliku da ponovo povedu, ali nisu je iskoristili

71. minut: Još jednom je Partizan bio u napadu, Pantić je dobro proigrao Ilića, ali je Rockov opet bio siguran.

69. minut: Partizan je bio u prilici, šutirao je Ivanović, ali je raspoloženi Rockov još jednom bio na mestu.

68. minut: Izmena u Vojvodini. Izašao je Stojković, a ušao Savić.

65. minut: Ponovo miran period utakmice.

64. minut: Izmena u Vojvodini. Izašao je Milojević, a ušao Topić.

63. minut: Izmena u Partizanu. Izašao je zakarić, a ušao Ilić.

59. minut: Vojvodina je bila u kontri, ali je Matić na kraju bio u nedozvoljenoj poziciji.

55. minut: Prilika za Partizan. Ivanović i Pantić su odlično kombinovali po levom boku, odigrali „dupli pas“, a šut Ivanovića odbranio je Rockov.

53. minut: Žuti karton za igrača Partizana Smiljanića.

50. minut: Opet je zapretio Rikardo. Sa velike udaljenosti šutirao je igrač Partizana, ali je Rockov bio dovoljno skoncentrisan i izbio tu loptu u korner.

49. minut: Uigrana akcija Vojvodine iz kornera. Matić se našao u izglednoj prilici, ali je njegov udarac bio isuviše slab, pa je Stojković na vreme odreagovao.

46. minut: Izmena u Partizanu. Izašao je Nikolić, a ušao Pantić.

Počelo drugo poluvreme

Kraj poluvremena.

44. minut: Usledio je mirniji period igre, navijači skandiraju "Uprava napolje". Igra se uglavnom na sredini terena, bez izglednijih šansi.

36. minut: Nova prilika za Partizan posle kornera, ali je Rockov opet bio na mestu.

35. minut: Dobra prilika za Partizan. U prodoru je bio strelac vodećeg gola Gomeš, opet je prošao po levoj strani, šutirao desnom nogom, ali je bio neprecizan. Lopta je otišla pored gola.

29. minut: Utakmica je bila prekinuta na minut u 27. minutu, kada je nekolicina Partizanovih navijača sa istoka ušla na teren. Žandarmerija ih je uklonila sa terena i utakmica je ubrzo nastavljena. Grobari pevaju spornu navijačku pesmu.  

20. minut: Penal za Partizan. Pavlović je skrivio penal, a potom je nad njim napravljen. Crno-beli imaju šansu da dođu do gola prednosti. Najstrožu kaznu izveo je Zakarić, ali je Rockov odbranio.

16. minut: Posle dva postignuta gola usledio je nešto mirniji period utakmice. Obe ekipe su veoma oprezne, nakon što su postigle po gol u prvim minutima utakmice.

8. minut: Vojvodina je bila u napadu, Pavlović je srušio igrača Vojvodine u šesnaestercu, a sudija je pokazao na belu tačku. Zbog ovog prekršaja igrač Partizana je dobio žuti karton. Šutirao je Đurić i izjednačio na 1:1.

6. minut: Partizan je poveo, strelac je Rikardo Gomeš. Odličan prodor Ivanovića u šesnaestercu Vojvodine, odlično je pronašao Gomeša, koji je majstorski petom smestio loptu u gol.

5. minut: na početku nije bilo prilika, igra se većinom na sredini terena.


Plej-of

Mladost - Čukarički 1:1

Napredak - Radnički 3:3

Plej-aut

Dinamo (Vr) - Spartak 2:1

Voždovac - Bačka 1:0

Mačva - Rad 0:0

Zemun - Radnik 2:1


Počela je utakmica.

VojvodinaPartizan

Stadion: "Karađorđe"

Sudija: Momčilo Marković

Vojvodina: Rockov – Lazarević, Veselinović, Saničanin, Devetak – Đurić, Mitošević – Zukić, Milojević, Stojković – Matić.

Partizan: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Pavlović, Šehović – Šćekić, Smiljanić – Zakarić, Nikolić, Ivanović – Rikardo.

Za razliku od Vojvodine, kojoj ova utakmica rezultatski nema neki značaj, za Partizan je duel u Novom Sadu važan u borbi za Evropu. Ukoliko crno-beli slave obezbediće minimum četvrto mesto pred poslednje kolo Superlige. Za Novosađane ovaj duel je više stvar prestiža i rivalstva sa Partizanom.

Dva tima odigrala su pre mesec dana meča na istom mestu i Vojvodina je slavila sa 3.2. Sada je situacija nešto drugačija, crno-beli se nalaze u boljoj formi i navijači očekuju treću uzastopnu pobedu.

Kada je reč o sastavima, Milošević je malo promešao karte, pa tako u startnih jedanaest nema Valijentea, Uroševića, Zđelara i Pantića. Na drugoj strani trener Krivokapić odlučio se za standardan sastav.

Autor:
Pošaljite komentar
Milošević pred utakmicu s Vojvodinom: Imamo meč loptu

Milošević pred utakmicu s Vojvodinom: Imamo meč loptu

10.05.2019. 16:48 17:11
Partizan se protiv Vojvodine bori za Evropu: Miletić veruje u pobedu

Partizan se protiv Vojvodine bori za Evropu: Miletić veruje u pobedu

10.05.2019. 09:52 09:56
Fudbaler Vojvodine Bojan Matić s nestrpljenjem očekuje duel s Partizanom

Fudbaler Vojvodine Bojan Matić s nestrpljenjem očekuje duel s Partizanom

09.05.2019. 12:26 12:29