Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Kvalifikacije za LŠ: Pobedom u evropsku jesen

14.08.2018. 11:47 11:53
Piše:
Izvor: Radonjić je u Beogradu iz idelane prilike propustio da pogodi mrežu Foto: printskrin

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (20.30) u Trnavi protiv Spartaka traži prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Za to je crveno-belima potrebna pobeda ili svaki remi sa dva i više postignutih golova.

Izabranici Vladana Milojevića u Beogradu su pokazali da su bolja ekipa, a samo nedostatak koncentracije u završnici akcija i jedan kiks odbrane odveli su je od važnog trijumfa.

Slovaci su se pokazali kao čvrsta ekipa, koja disciplinovano obavlja sve svoje zadatke. Pre svega su orijentisani na defanzivu, ali iz nje lako prelaze u napad. I, pored toga Zvezda je u Beogradu imala dovoljno prilika da zabeleži pobedu.

- Vrlo teška utakmica za nas, protiv rivala koji zna da se takmiči. U Beogradu su iskoristili jedinu šansu koja im se ukazala i to dovoljno govori o njima. Ali, mislim da je duel u našoj prestonici pokazao da smo mi bolji i da smo mi ti koji se za sve pitaju. Ako dobro uđemo u meč, postignemo rano gol mislim da će nam se sve otvoriti. Imamo taktiku za tako nešto i nadam se da ćemo je sprovesti u delo. Većina prvotimaca se odmorila u duelu protiv subotičkog Spartaka i spremni smo za najteže napore – kaže centarfor Crvene zvezde Nikola Stojiljković.

Svestan je odlični napadač da realizacija mora sada da bude na mnogo višem nivou.

- Olako smo propuštali prilike u Beogradu, kao da nam je trema oprhvala noge. Velika je želja da se plasiramo u Ligu šampiona i mislim da nas je to malo sputalo.  Ali, Spartak nam više nije nepoznanica, znamo šta treba da radimo protiv njih i kako da ih pobedimo. Mislim da imamo velike šanse da prođemo dalje.

Stojiljković večeras očekuje istu utakmicu kao u Beogradu.- Slovaci neće ništa menjati, filozofiju iz Beograda primeniće i sada. Njima i ,,nula“ odgovara tako da očekujem da budu tvrdi i defanzivno orijentisani. Mi ćemo, opet pokušati da napadnemo i da iz toga dođemo do pobede. Nadam se da ćemo i uspeti.


FUDBALERI SPARTAKA OPREZNI : Zvezda je favorit

Fudbaleri Spartaka iz Trnave prepustili su Crvenoj zvezdi ulogu favorita i naveli da će revanš biti mnogo zahtevniji od prve utakmice.Zvezda i Spartak igrali su prošle nedelje 1:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.- Znamo sa kakvim protivnikom nas čeka utakmica. Zvezda je favorit, ali imamo svoj cilj i da će nam biti mnogo lakše ako ponovimo utakmicu iz Beograda-  rekao je Marek Bakoš slovačkim medijima.

Strelac gola za Spartak u Beogradu Erik Grendel kazao je da očekuje mnogo težu utakmicu u Trnavi.- Čeka nas revanš koji će biti mnogo zahtevniji nego prvi duel -  kazao je Grendel.


Optimista pred večerašnji duel je i defanzivac Miloš Degenek.- Spremni smo i fizički i psihički za jednu od najvažnijih utakmica ove sezone. Idemo na pobedu i očekujemo da se plasiramo u plej-of. Oni će igrati svoju igru, a mi ćemo pokušati da ih napadnemo – poručio je Degenek.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zbog povrede neće moći da računa na Nemanju Milića, a u Beogradu je ostao i mladi napadač Dejan Joveljić. Svi ostali igrači su u konkurenciji za tim.

I. Lazarević 

 

Revanš

18.30: Dinamo - Slavija (1:1prvi meč)

19.00: BATE Borisov - Karabag (1:0)

19.30: Spartak (M) - PAOK (2:3)

20.00: AEK - Seltik (1:1)

20:00: Dinamo (Z) - Astana (2:0)

20.00: Fenerbahče - Benfika (0:1)

20.00: Vidi - Malme (1:1)

20.15: Škendija - Salcburg(0:3)

20. 30: Ajaks - Standard (2:2)

20.30: Spartak (T) - C. zvezda(1:1)

Autor:
Pošaljite komentar
Kvalifikacije za LŠ: Crvena zvezda pokazala klasu protiv Suduve

Kvalifikacije za LŠ: Crvena zvezda pokazala klasu protiv Suduve

25.07.2018. 22:59 23:03
Kvalifikacije za LŠ: Crvena zvezda pobedila Suduvu sa 3:0

Kvalifikacije za LŠ: Crvena zvezda pobedila Suduvu sa 3:0

24.07.2018. 21:29 23:16
Kvalifikacije za LŠ: Crvena zvezda protiv Spartakusa za revanš

Kvalifikacije za LŠ: Crvena zvezda protiv Spartakusa za revanš

16.07.2018. 22:42 22:47