few clouds
19°C
20.09.2024.
Нови Сад
eur
117.062
usd
104.8191
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Квалификације за ЛШ: Победом у европску јесен

14.08.2018. 11:47 11:53
Пише:
Извор: Радоњић је у Београду из иделане прилике пропустио да погоди мрежу Фото: принтскрин

Фудбалери Црвене звезде вечерас (20.30) у Трнави против Спартака тражи пролаз у плеј-оф квалификација за Лигу шампиона. За то је црвено-белима потребна победа или сваки реми са два и више постигнутих голова.

Изабраници Владана Милојевића у Београду су показали да су боља екипа, а само недостатак концентрације у завршници акција и један кикс одбране одвели су је од важног тријумфа.

Словаци су се показали као чврста екипа, која дисциплиновано обавља све своје задатке. Пре свега су оријентисани на дефанзиву, али из ње лако прелазе у напад. И, поред тога Звезда је у Београду имала довољно прилика да забележи победу.

- Врло тешка утакмица за нас, против ривала који зна да се такмичи. У Београду су искористили једину шансу која им се указала и то довољно говори о њима. Али, мислим да је дуел у нашој престоници показао да смо ми бољи и да смо ми ти који се за све питају. Ако добро уђемо у меч, постигнемо рано гол мислим да ће нам се све отворити. Имамо тактику за тако нешто и надам се да ћемо је спровести у дело. Већина првотимаца се одморила у дуелу против суботичког Спартака и спремни смо за најтеже напоре – каже центарфор Црвене звезде Никола Стојиљковић.

Свестан је одлични нападач да реализација мора сада да буде на много вишем нивоу.

- Олако смо пропуштали прилике у Београду, као да нам је трема опрхвала ноге. Велика је жеља да се пласирамо у Лигу шампиона и мислим да нас је то мало спутало.  Али, Спартак нам више није непознаница, знамо шта треба да радимо против њих и како да их победимо. Мислим да имамо велике шансе да прођемо даље.

Стојиљковић вечерас очекује исту утакмицу као у Београду.- Словаци неће ништа мењати, филозофију из Београда примениће и сада. Њима и ,,нула“ одговара тако да очекујем да буду тврди и дефанзивно оријентисани. Ми ћемо, опет покушати да нападнемо и да из тога дођемо до победе. Надам се да ћемо и успети.


ФУДБАЛЕРИ СПАРТАКА ОПРЕЗНИ : Звезда је фаворит

Фудбалери Спартака из Трнаве препустили су Црвеној звезди улогу фаворита и навели да ће реванш бити много захтевнији од прве утакмице.Звезда и Спартак играли су прошле недеље 1:1 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона.- Знамо са каквим противником нас чека утакмица. Звезда је фаворит, али имамо свој циљ и да ће нам бити много лакше ако поновимо утакмицу из Београда-  рекао је Марек Бакош словачким медијима.

Стрелац гола за Спартак у Београду Ерик Грендел казао је да очекује много тежу утакмицу у Трнави.- Чека нас реванш који ће бити много захтевнији него први дуел -  казао је Грендел.


Оптимиста пред вечерашњи дуел је и дефанзивац Милош Дегенек.- Спремни смо и физички и психички за једну од најважнијих утакмица ове сезоне. Идемо на победу и очекујемо да се пласирамо у плеј-оф. Они ће играти своју игру, а ми ћемо покушати да их нападнемо – поручио је Дегенек.

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић због повреде неће моћи да рачуна на Немању Милића, а у Београду је остао и млади нападач Дејан Јовељић. Сви остали играчи су у конкуренцији за тим.

И. Лазаревић 

 

Реванш

18.30: Динамо - Славија (1:1први меч)

19.00: БАТЕ Борисов - Карабаг (1:0)

19.30: Спартак (М) - ПАОК (2:3)

20.00: АЕК - Селтик (1:1)

20:00: Динамо (З) - Астана (2:0)

20.00: Фенербахче - Бенфика (0:1)

20.00: Види - Малме (1:1)

20.15: Шкендија - Салцбург(0:3)

20. 30: Ајакс - Стандард (2:2)

20.30: Спартак (Т) - Ц. звезда(1:1)

Аутор:
Пошаљите коментар
Квалификације за ЛШ: Црвена звезда показала класу против Судуве

Квалификације за ЛШ: Црвена звезда показала класу против Судуве

25.07.2018. 22:59 23:03
Квалификације за ЛШ: Црвена звезда победила Судуву са 3:0

Квалификације за ЛШ: Црвена звезда победила Судуву са 3:0

24.07.2018. 21:29 23:16
Квалификације за ЛШ: Црвена звезда против Спартакуса за реванш

Квалификације за ЛШ: Црвена звезда против Спартакуса за реванш

16.07.2018. 22:42 22:47