Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Gradska liga Novog Sada: Izjednačenje pre poslednjeg zvižduka

27.08.2019. 09:06 09:07
Piše:
Izvor: Dnevnik.rs

​​​​​​​Železničar - Dinamo 1:1 (0:0)

NOVI SAD: Igralište Železničara, gledalaca 50, sudija: Lazarević (Novi Sad). Strelci: Ćetković u 90. za Železničar, a Milošević u 58. minutu za Dinamo. Žuti kartoni: Ćetković, Kremenović (Železničar), a Ilić (Dinamo). Crveni karton: Sabo (Dinamo).

ŽELEZNIČAR: Pelegrin, Cvijić 7, Mićić 5, Relić 7, Stevanović 7, Ćetković 8, Baljinca 7, Lato 6 (Đorđijevski 7), Nikšić 5 (Dendić 5), Pavlović 6 (Kremenović 7), Plavšić 7.

DINAMO: Savić 8, Lojanica 6, Bikicki 7, Sabo 7, Miškić 7, Nikolić 6, Kuzmanović 7, Firić 6 (Milošević 8), Letić 6, Ilić 7, Kovačević 6.

Gotovo ceo meč igralo se pred golom odličnog Savića, pa se golman Železničara Pelegrin dosađivao na golu. Međutim nisu uspeli u prvom poluvremenu da nađu put ka mreži.

U nastavku je pomoćni sudija Filipović sa nekoliko nerazumnih odluka drastično oštetio domaćina, uneo je nervozu u igrače obe ekipe. U takvoj situaciji najbolje se snašao rezervista gostiju Milošević koji je preciznim udarcem savladao Pelegrina. Bio je to jedini udarac ekipe iz Budisave. A na kraju se ispostavilo da je bio vredan boda. Pritisak domaćih tek u finišu utakmice urodio je plodom. Ćetković je u slalomu zaobišao nekoliko čuvara i preciznim udarcem pogodio na pravo mesto za konačan epilog. Valja reći da su domaćini u 57. minutu promašili penal.     

M. Po.

Titel - Obilić (V) 4:0 (0:0)

TITEL: Sportski centar, gledalaca 250, sudija: Šantić (Novi Sad), strelci: Kulja u 48 i 78, Babić u 83. i Jovanov u 90. minutu. Žuti karton: Kulja, Babić (Titel), M. Panić (Obilić).

TITEL: Major 8, Ćirko 8, Trkulja 8, Karataševski J. 8, Jovanov 8, Babić 8, Kulja 9, Hucki 8, Milojković 8 , Paunić 8, Karataševski N. 8

OBILIĆ: Mladenović 7, Lazarčev 7, Milanović 7, LJ Panić 7, A Panić 7, S  Dobrić 7, Vukotić 7, B  Panić 7 (Đukić), V  Panić 7, Đurković 7 (S. Panić), Milutinov 8.

U odličnoj fudbalskoj utakmici, u komšiskom derbiju, pred bučnim navijačima koji su bili dvanaesti igrač domaćinima, Titel je zasluženo slavio. Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu a najlepši pogodak bio je Babićev na asistenciju Kulje kada je lopta dva puta udarila u prečku i završila u mreži.  

Ž. M.

Vinogradar - Proleter 1:5 (1:3)

LEDINCI: Igralište Vinogradara, gledalaca oko 50, sudija: Radinović (Beočin). Strelci: S. Elez u 22. za Vinogradar, a Malešević u 16. Jeremić u 38. Pantović u 40. i 57. Vukotić u 85. minutu za Proleter.

VINOGRADAR: N. Elez 6, Popović 6, Tomić 6, Arsenijević 5, Dragutinović 6, Gazivoda 6, Krstić 6, Milosavljević 7, Sladić 6, Bjelobaba 6, S. Elez 7.

PROLETER: Simić 7, Malešević 8, N. Krstić 8, Jeremić 8, Andrin 7, Vukotić 7, Pantović 8, Miladinović 8, S. Krstić 7 (Silbaški 6), Sv. Krstić 7 (Veber 6), Čović 8.

Lakše nego što su očekivali fudbaleri Proletera došli su do bodova. Seriju golova otvorio je Malešević već na početku susreta, da bi tačku u samom finišu utakmice stavio Vukotić. Mora se naglasiti da su domaćini nastupili podmlađeno i nekompletno, što ne umanjuje pobedu gostiju iz Banoštora.

D. Ob. - B. St.

Čenej Moskva 3:1 (2:1)

ČENEJ: Igralište Čeneja, gledalaca 100, sudija: Šarić (Novi Sad). Strelci: Vilotijević u 9. Božić u 19. i Vasić u 46. za Čenej, a Tomić u 35. minutu za Moskvu.

ČENEJ: Poštić, D. Dragin, U. Lukić, N. Lukić, Prole, Kovačević, Stojković (Radosavljević), Vilotijević (Vasiljević), Vasić, Salonski, Božić (N. Dragin).

MOSKVA: Hajini, Miljević, Beriša, Jovanov, Komazec, Mitrovčan (Mihajlović), Perinović (Ikan), Norbert, Tot, Lončar, Tomić (Čović).

Ekipa Čeneja je na premijeri ostvarila prvu pobedu. Već u 9. minutu Vilotijević je prihvatio na centru, stigao je do kaznenog prostora i preciznim udarcem pogodio sami ugao. Domaći su povećali rezultat, pravu majstoriju je iz slobodnog udarca izveo Božić skinuvši paučinu sa gola gostiju. Jednu od retkih akcija gostijuzavršio je Tomić, a lopta se od stative odbila u mrežu.

Na početku drugog poluvremena Nenad Dragin je uposlio Vasića koji je u debitantskom meču uspeo da se upiše u strelce, što se ispostavilo da je bio i gol za konačan rezultat.

M. Po.

Borac - Susek 2:1 (0:0)

RAKOVAC: Igralište Borca, gledalaca oko 100, sudija: Dobrijević (Novi Sad). Strelci: Vasiljević u 74. Vojnović u 86. (iz penala) za Borac, a Mihajlović u 49. minutu za Susek. Žuti kartoni: Jovanović, Tomić, M. Čenerikić (Borac), a Šodić, Starčević, Stojanović, Lukaja (Susek).

BORAC: Ivanišević 8, Bajić 7, M. Jovanović 7 (Vojnović 8), Hadžić 8, Maričić 7, Kukuruzović 8, J. Čenerikić 6 (Miljković 7), Karin 7, Tomić 7, M. Čenerikić 7 (Vasiljević 7), Jung 7.

SUSEK: Sakan 7, Šovljanski 6, Stojanović 6, Starčević 7, Nićetić 6 (Drmaku 6), Šodić 7, Mesaroš 7, Dražić 7, Bakoš 6, Mihajlović 7 (Vukmirović 6), Lukaja 6.

Prava divovska borba vodila se u opštinskom derbiju svih 90 minuta, gde mogu da im zavide i timovi iz viših rangova takmičenja. Finiš je pripao Rakovčanima, kada je u igru ušao iskusni Vojnović, koji je postigao i odlučujući pogodak.   

D. Ob. - B. St.

Titel - Obilić 4 : 0, Železničar -  Dinamo 1:1, Borac - Susek 2:1, Sloga - Slanobarac 3:2, Hajduk - Miletić 1:2, Vinogradar - Proleter 1:5, Čenej - Moskva 3:1.

Jedinstvo (G) je bilo slobodno.

Autor:
Pošaljite komentar
Gradska liga Novog Sada: I Begečani u višem rangu

Gradska liga Novog Sada: I Begečani u višem rangu

02.07.2019. 10:56 11:17