Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

DRUGA NOVOSADSKA LIGA Klisani u višem rangu

04.06.2024. 10:13 10:17
Piše:
Izvor: pixabay.com

Borac (NS) - Tatra 5:0 (4:0)

NOVI SAD: Igralite Borca na Klisi, gledalaca 250, sudija: Mačkić (Kać), strelci: Popović u 1. i 44. Kremenović u 16. i 37. i Karać u 55. minutu.

BORAC: Kizić, Erbez, Berić (Đorđijevski), Paprić (Radić), Pavlović, Kremenović, Asani (Todorović), Vlaisavljević, Kurtiši (Đaković), Svitić, Popović (Karać).

TATRA: B. Hrčan, Joković, D. Ožvat, Abelovski, Fuhčik, Kolar, M. Hrčan, Fabian, Kecman, V. Ožvat, Krajčik.

Pobedom nad ekipom Tatre fudbaleri Borca su osovjili prvo mesto i igrače u višem rangu. Već u prvom minutu Klisani su poveli i do kraja poluvremena postigli su još četiri pogotka.

Borac (R)  - Železničar  1:1 (0:0)

RAKOVAC: Igralište Borca, gledalaca 100, sudija:  Josić (Novi Sad), strelci: S. Predojević u 63. za Borac, a Mikan u 92. minutu za Železničar. Žuti kartoni: Vukotić, Trifunov, Murina, Predojević (Borac), Lončar, Zavarko, Predojević, Mikan (Železničar), Crveni karton: Čelić (Železničar).

BORAC: Lukić, Vukotić (Nedeljković), Trifunov, Maričić, Blagojević, Akmadžić, Murina, Miljković, S. Predojević, Tomaš (Karanović), Đurovka.

ŽELEZNIČAR: Lužajić, Vidaković, Lončar, Baljinca, Zavarko, N. Predojević, Ćelić, Savin, Milosavljević (Mikan), Jovanović (Nedić), Lavrek (Luković).

Utakmica bez značaja. Fudbaleri i jednog i drugog tima bili su nervozni i to u finišu meča. Sudija je morao da interveniše i pokaže čak osam kartona. Poveli su domaći preko Stefana Predojevića, a u drugom minutu nadoknade Mikan je bio precizan za izjednačenje.

A. P.

Čenej - Obilić 2:2 (1:1)

ČENEJ: Igralište Čeneja, gledalaca 50, sudija:  Maksimović (Novi Sad), strelci: Serbak u 20. i Stojković u 84. za Čenej, a Dobrić u 23. Kojić u 66. minutu za Obilić. Žuti kartoni: Sučević, Ćurčić (Čenej), Dobrić, Milanković, Živančev (Obilić),

ČENEJ: Mićin, Bučo, Sučević, Ćurčić, Maletić, Rogić, Stojković, Serbak, Salonski, Pešić (Vilotijević), Lovrenković (Marković).

OBILIĆ: Kolaković, Đurić, Jojard (Vučić), Dobrić, Barašanin (Džambas), Skeledžić, Đurković (Vidić), Kojić, Milanković, Živančev, B. Panić.

U solidnom meču fudbaleri Čeneja i Obilića su remizirali. Gosti su sve do pred kraj meča vodili, a onda je Nikola Stojković je savladao Kolakovića.    

D. V.

Dinamo - Vinogradar 6:1 (2:1)

BUDISAVA: Igralište Mala grbavica, gledalaca 50, sudija: Štrbac (Sremska Kamenica), strelci: Grujić u 24. Doroslovački u 29. Kolaković u 68. i 80. Bikicki u 77. i Kovač u 89. za Dinamo, a Čalmić u 22. minutu za Vinogradar. 

DINAMO: Savić, Cvetković (Zdravković), Čađevski, Kolaković, Grujić (Kiralj), Bikicki, Doroslovački (Mitrić), Gavrilović (Perić), Kovač, Limanović, Preradović.

VINOGRADAR: Vujović, Pap (Anikić), Vujović, Arsenijević, N. Elez, Borić, Stojanović, Radin, Lalović, Čalmić, S. Elez.

Gosti iz Ledinaca uspeli su da povedu preko Čalmića, ali vrlo brzo domaći su preokrenuli rezultat i na kraju zabeleže visoku pobedu.         

M. G.

Petar Puača - Hajduk (G) 1:1 (1:1)

KISAČ: Igralište Tatre, gledalaca 50, sudija: N. Morača (Sremska Kamenica, strelci: Hadija u 45 1. (iz penala) za Petar Puaču, a Radaković u 43. minutu (iz penala) za Hajduik. Ćuti kartoni: Kostić, Radišić, Bajkin, Balaš (predstavnik kluba), Jovanović (Hajduk).

PETAR PUAČA: Hrćan 7, Kostić 7, Veličković 7, Zećiri 7, Radišić 7, Nikolić 7, Kovač 7 (Stanić 7), Hadija 8, Končarević 7, Bajkin 7, Savić 7.

HAJDUK: Josimov 8, Smiljanić 7, Gajić 7, Rakić 7, Jovanović 7, Tošić 7 (Šeguljski), Galić, Radaković, N. Vidić (S. Vidić), Cvetković (Stojanović), M. Ilić.

Obe ekipe pružile su maksimum na utakmici koja je odlučivala ko će se uključiti u borbu za baraž. Gosti su poveli golom iz jedanaesteraca Jovice Radaković, a sudija Morača svirao je penal i za domaćina. Izjednačio je Hadija.

S. S.

Autor:
Pošaljite komentar