Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

DERBI Vojvodina u sredu dočekuje Crvenu Zvezdu (16)

30.04.2019. 08:55 08:57
Piše:
Foto: J. Grlić

NOVI SAD: Ispunivši osnovni cilj vezan za ulazak u plej-of Superlige, fudbaleri Vojvodine omogućili su sebi da u doigravanju budu lišeni (pre)velikih rezultatskih očekivanja.

Međutim, posle tri vezane pobede u samom finišu ligaškog dela prvenstva, upisali su tri uzastopna poraza, primivši čak devet, a postigavši tek jedan gol (i to iz penala).

Sve one koji vole crveno-beli novosadski klub, posebno boli “petarda” koju su dobili u Kruševcu, a do kraja sezone pred učenicima trenera Radovana Krivokapića su još četiri utakmice, od kojih se ne zna koja je teža.U sredu na stadionu “Karađorđe” gostuje lider prvenstva i trenutno najbolji tim u Srbiji, ekipa Crvene zvezde.

- Tačno je da smo u plej-of ušli neopterećeni velikim rezultatskim očekivanjima i to je trebalo da nam omogući da igramo opušteno i pokažemo kakvim kvalitetom raspolažemo - rekao je iskusni prvotimac Vuk Mitošević. - Nažalost, dogodilo nam se to što se dogodilo i sada imamo obavezu da odigramo maksimalno u utakmicama koje su pred nama, da pokažemo mnogo lepše lice i da možemo puno bolje od onog što smo do sada učinili. Dolazi nam Crvena zvezda i jasno je da će u tom susretu, i po plasmanu na tabeli i po trenutnoj formi, uloga favorita biti na njenoj strani. Na nama je, opet, da pokušamo da uradimo sve što je do nas da probamo da iznenadimo favorita.

Za očekivati je da će trener Krivokapić i u ovom susretu priliku pružiti mlađim igračima, da se pokažu u lepom svetlu i dokažu da imaju potencijal da postanu nosioci igre u vremenu koje dolazi.


Zlomislić operisan

Damir Zlomislić operisao je šaku i za njega je ova sezona završena.

- Zlomisliću predstoji oporavak od šest ili sedam nedelja, pa verujem da će biti spreman da se vrati u trenažni proces pred početak priprema za narednu sezonu - rekao je dr Vladimir Čolaković. - Naravno, on će s radom početi i pre toga, ali biće to samo trčanje, vežbe u teretani i vožnja bicikla.


- To jeste tačno, ali ne bi valjalo pred te mladiće postavljati bilo kakve imperative - jasan je Mitošević. - Na njima je da učine sve kako bi pokazali nesporni talenat, ali je na nama, iskusnijima, da povedemo tim i budemo ti koji će valjano usmeriti momke ponikle u našoj omladinskoj školi. Verujem da to možemo, tim pre što ćemo svi biti na raspolaganju treneru. Nadam se da će i naši navijači prepoznati trenutak i u lepom broju doći da nam pruže podršku, a mi ćemo se s naše strane potruditi da im priredimo lepo praznično popodne.

Šef struke Radovan Krivokapić, takođe, očekuje lep ambijent na terenu i tribinama stadiona “Karađorđe”.

- U goste nam dolazi naš najbolji tim o kom je suvišno trošiti reči - istakao je Krivokapić. - U susret ćemo ponovo ući s mlađim snagama i željom da pružimo što jači otpor šampionu. Biće to lepa prilika našim dečacima da pokažu šta znaju i da u prazničnom ambijentu učine sve što je do njih i njihovih starijih saigrača da otežaju put Zvezdi ka osvajanju nove titule. Ne opterećujemo se rezultatom, već nam je namera da se publici predstavi što više momaka poniklih u našoj školi, što je, uz ulazak u plej-of, bio drugi cilj kluba i mene kao trenera.

Novosađani će moći da računaju na sve raspoložive igrače, osim Damira Zlomislića.

- U ekipu se vraćaju kapiten Emil Rockov i Nemanja Milojević, koji je odradio meč suspenzije zbog žutih kartona. Imaćemo, dakle, na raspolaganju sve prvotimce, a pred njima je da pokažu kvalitet i pokušaju da poremete Crvenu zvezdu na njenom zacrtanom putu – poručio je Krivokapić.

Utakmica Vojvodina - Crvena zvezda u sredu počinje u 16 časova.        

A. Predojević

 

Prodaja karata

Ulaznice po ceni od 700 (Zapad) i 500 dinara (Istok, Sever i Jug) u prodaji će biti od utorka i moći će da se kupe u prostorijama “Gigs tiksa” (Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin), u periodu od 9 do 19.30 časova. U sredu prodaja karata za zapadnu tribinu obavljaće se na glavnoj blagajni od 12 do 17 časova, za Istok na biletarnici na istočnoj tribini (pored restorana “Ognjište”), za Jug na prodajnom mestu na južnoj tribini( pored nekadašnjih teniskih terena). Ulaznice za Sever prodavaće se u prostorjama navijačke grupe Firma od 14 do 17 časova i svi oni koji na utakmicu dođu s nekim od obeležja FK Vojvodina moći će besplatno da preuzmu kartu za severnu tribinu.

U dogovoru s policijom, zapadna, istočna i severna tribina rezervisane su isključivo za navijače Vojvodine, dok će pristalicama Crvene zvezde ulaz biti omogućen isključivo na južnu tribinu. U sredu, ulicu Dimitrija Tucovića policija će zatvoriti u 10 časova i u nju će moći da uđu samo navijači Vojvodine s kupljenim kartama za Zapad ili sa sezonskom kartom, kao i predstavnici medija.

 

Autor:
Pošaljite komentar