Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Vučić: Samo vi radite svoj posao, mi otvaramo auto-put 18. decembra

29.11.2019. 23:51 13:01
Piše:
Izvor: Instagram profil budućnostsrbijeav

BEOGRAD: "Samo vi radite svoj posao!", odgovor je predsednika Srbije Aleksandra Vučića na karikaturu koja se nalazi na naslovnoj strani Danasa, na kojoj je on sa metom na grudima ispred snajpera.

On je na instagram profilu "budućnostsrbijeav" uz sliku te karikature u nastavku poručio:

"Otvaram autoput Obrenovac - Surcin 18.decembra! Živela Srbija!".


Vučević: Đilas bi da ubija predsednika, e pa neće moći!

Nije Srbija Đilasova "crna naslovnica", poručio je sinoć potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je među prvima reagovao na naslovnicu vikend izdanja Danasa, na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao snajperska meta.



Vučević ocenjuje da je sada jasno do koje mere idu "idiotizam, glupost i mržnja" Dragana Đilasa.



"Lopov i vlasnik medijskog šljama bi da ubija predsednika. E pa neće moći! Nije Srbija njegova crna naslovnica!", napisao je Vučević na svom Tviter nalogu.


Bečić: Da se odmah prestane sa ovom medijskom hajkom

Objavljivanje tekstova poput naslovnice dnevnog lista "Danas" deo su politike mržnje Dragana Đilasa i Vuka Jeremića sa idejom da se u Srbiji stvori atmosfera da je potpuno normalno da se uperi nišan u predsednika, da je predsednik legitimna meta i da je atentat na predsednika potpuno normalna stvar, rekao je Igor Bečić, predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

Potpuno je jasno da će bitange Đilas, Jeremić, Obradović i njihovi jurišnici nastaviti sa otvorenim pozivom na linč, nasilničkim i siledžijskim delovanjem, koje ne sme postati norma društvenog ponašanja u Srbiji.

Zgražava me i sama pomisao da postoje toliko bolesni umovi koji u medijima objavljuju ovakve i slične sadržaje. U bliskoj istoriji smo imali sličnu situaciju i svi znamo na kako se tragičan način završilo.

Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti pozivam da tužilaštvo reaguje i da se odmah prestane sa ovom medijskom hajkom na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića, jer ne smem ni da pomislim šta bi sve moglo da se desi ako se nastavi sa monstuoznim lažima i javnim iscrtavanjem meta.

Vulin: Ubiti Vučića je jedina politika koju nudi SZS

Ubiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića je jedina politika koju nudi Savez za Srbiju, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na naslovnicu sutrašnjeg Danasa na kojoj je Vučić prikazan kao snajperska meta.

"Naslovna strana Danas-a, na kojoj opet ubijaju Vučića, nije za osudu ona je za lečenje. Posle NIN-a Danas je ponovio - ubiti Vučića je jedina politika koju SZS nudi, san koji sanjaju", naveo je Vulin u saopštenju.

Kako kaže, san SZS-a o ubijanju Vučića je noćna mora svakog normalnog čoveka.

Vulin napominje da u Srbiji, u kojoj je ubijen premijer Zoran Đinđić, a stotine hiljada umrlo u građanskim ratovima i ideološkim sukobima, poziv na Vučićevu smrt je poziv na rat i smrt.

"Neka urednici Danas-a objasne svojoj deci zašto sanjaju Vučićevu smrt, Srbiji znam da ne mogu", rekao je ministar Vulin.


Jovanović: Vikend izdanje Danasa je dno dna

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović komentarisao je na svom Tviter nalogu naslovnicu Danasa na kojoj je karikatura koja prikazuje pušku uperenu u predsednika Aleksandra Vučića i ocenio je kao dno dna.

Jovanović je uz naslovnicu Danasa postavio i i sliku novčanice od 500 evra uz komentar:

"Vikend izdanje Danas-a... dno dna, iskeširano i pušteno s lanca."


Đukanović: SzS želi da radikalizuje Vučićeve protivnike

Poslanik SNS Vladimir Đukanović rekao je povodom karikature Koraksa na naslovnoj strani "Danasa", na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao snajperska meta, "da je očigledno da su gospoda iz Saveza za Srbiju u svojim glavama umislila da jedino nasiljem i pozivanjem na nasilje mogu da dođu na vlast".

"Naslovna strana tog opskurnog dnevnog lista nastavak je kampanje koju je započeo NIN i jasno ima za cilj da radikalizuje jedan deo ljudi u Srbiji koji patološki mrzi SNS i Vučića i koji žele da kažu da je sasvim u redu da gađate snajperom Vučića i da je on meta", kazao je Đukanović za Tanjug.

On je dodao da je jasno da iza svega ovoga stoji Dragan Đilas, upitavši šta bi se dogodilo kada bi neki medij koji je u javnosti predstavljen kao prorežimski kao metu nacrtao Đilasa.

"Da li bi možda pozivali na NATO intervenciju protiv Srbije", upitao je Đukanović.

Đukanović je dodao da odgovorni za ovakve poteze, kako bi ih opravdali, pokušavaju da prethodno kriminalizuju Vučića, njegovu porodicu i najbliže saradnike i onda izađu pred javnost sa stavom kako je potpuno u redu upotrebiti snajper.

"Ovo što je Koraks uradio nikako se ne može svrstati u slobodu izražavanja, ovo je primitivizam", rekao je Đukanović.

 

 

Autor:
Pošaljite komentar