Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

SJAJAN RECEPT ZA RUČAK! Pile iz rerne SAMO OVAKO će biti HRSKAVO I SOČNO; Ovaj sastojak čini čuda

28.10.2024. 12:40 13:01
Piše:
pile
Foto: pixabay/ilustracija

Ukoliko želite da savršeno ispečete pile, biće vam potrebne i namirnice poput belog luka, majčine dušice i još neki.

Mnogi ljudi su ljubitelji piletine, ali se često pribojavaju da ga celog ispeku, misleći da neće dobro ispasti. Uz ovaj način pripreme možete biti sigurni da nećete pogrešiti.

Sastojci:

maslinovo ulje
celo veće pile
veza majčine dušice
veći limun
tri čena belog luka
malo žalfije
50 g maslaca
so, biber

Priprema:

Pile dobro oprati, očistiti od viška masnoće, pa prosušiti. Posoliti spolja i iznutra, te napuniti prepolovljenim limunom, celim čenovima belog luka, majčinom dušicom i žalfijom.

Otopiti maslac, premazati pile, staviti na podmazan pleh, te peći u rerni na 200 stepeni oko 90 minuta.

Izvor:
Dnevnik, Espreso
Autor:
Pošaljite komentar