Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci ulaze u TAJNE VEZE, Vagama stiže LJUBAV, a evo koji znak očekuju IZNENADNI TROŠKOVI

26.05.2024. 11:00 10:44
Piše:
Foto: pixabay.com / dnevnik.rs

Astrološka prognoza Aleksandre Bjeljac od 26. maja do 1. juna.

Ovan: Krajem nedelje očekujte lepe promene na poslovnom segmentu života, ali prvenstvo kada je status vaš u pitanju. Mogući su kraći putevi i saradnja sa strancima, u suštini sada ćete dogovoriti ono što će tek kasnije biti plodnosno. Bez bitnih dešavanja u ljubavi. Blagi oprez na manje nesuglasice vezane za finansije, ako ste zauzeti. Zanimljivi susreti, ali ulazak u ozbiljne veze izbegavajte, ako ste slobodni. Mogući problemi sa varenjem i problemi sa zglobovima i kostima.

 

Bik: Promene možete očekivati krajem nedelje, posebno ako imate privatan biznis. Sada je vreme da se opustite koliko možete i ostanete smireni i idete ka cilju. Dolazi period boljih finansija i stabilizacija na poslovnom segmentu života. Ulazak u veze ili avanture je moguć, ako ste slobodni pripadnik znaka. Sve i da se ništa ozbiljno ne dogodi, bitno je da su se emocije kod vas pokrenule. Iskoristite nedelju najbolje što možete, ako ste zauzeti. Dobro se osećate, kad je o zdravlju reč.

 

Blizanci: Još malo strpljenja i promene idu vama u prilog. Krajem nedelje bolja energija, posebno kod muških mlađih pripadnika znaka. Blagi oprez od sukoba i nesuglasica sa saradnicima. Tajne veze, avanture, platonske ljubavi su moguće kod ženske populacije ovog znaka. Zauzeti, više strpljenja u odnosu. Ubrzo vas očekuje divan period, samo je potrebno da pokažete da imate takta i date vremena. Radite na kvalitetnom odmoru i snu. Napravite balans kada su svakodnevne aktivnosti u pitanju.

 

Rak: Pozitivna dešavanja i ispravne odluke krajem nedelje će biti dominantne. Bićete zadovoljni finansijama, posebno ako radite u sektoru transporta. Blagi oprez kada je ulazak u ozbiljne veze u pitanju. Iznenadne avanture su moguće, pa izbalansirajte i dobro obratite pažnju da vas neko ne zavlači. Zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju i data obećanja. Partner vam to može zameriti, ako ne budete ispunili. Mogući problemi sa disajnim organima i cirkulacijom, kada je zdravlje u pitanju.

 

Lav: Blagi oprez na komunikaciju sa saradnicima. Mogući su manji sukobi i ishodi koji vam neće odgovarati. Možda je negde savet da vi prvi spustite loptu, pa ako treba i povučete se, jer zvezde nisu na vašoj strani ovog puta. Sa druge strane, zadovoljstvo neće izostati kada su finansije u pitanju. Nije period za ulazak u emotivne veze. Druženja će biti, ali i nedoumica. Zauzeti, potrebno je da imate otvoreniji odnos. Bol u predelu leđa i na udaru može biti kardiovaskularni sistem.

 

Devica: Bolji period kada ste vi u pitanju, po pitanju karijere i promene radnog mesta. Stvoriće se povoljne okolnosti u ovoj nedelji za tako nešto. Bićete zadovoljni dešavanjima na poslovnom segmentu života. Finansije su kod vas dobre. Iznenadno poznanstvo vam može ulepšati dane. Zauzeti, manje budite ljubomorni. Možete imati želju da se osamite i provedete dane sami u svom domu, ali o tome otvoreno pričajte sa partnerom. Situacija se ubrzo stabilizuje. Pojava hroničnih tegoba kod nekih.

 

Vaga: Bez bitnih promena na polju posla i karijere. Manje poteškoće su moguće, ali kraj nedelje donosi rasterećenje, dosta povoljnosti i relaksaciju. Biće lepih trenutaka i ubrzo ljubav stiže kod slobodnih ženskih pripadnika znaka. Zauzeti, u prvoj polovini nedelje moguće su razmirice, ali beznačajne. Pokušajte da malo smirite strasti u sukobima. Takođe, kod nekih će doći do planiranja porodice ili začeća. Manje posesivnosti ako se javi. Moguće lakše povrede i pojačana nervoza.

 

 

Škorpija: Promene, ali i uspeh vam predstoji. Može doći do manjih otežanja koje ćete vi brzo uspešno prevazići, ali samo ako budete slušali savete starije muške osobe na radnom mestu. Ta osoba vam želi dobro i kraj nje možete prosperirati. Bolje finansije vam slede, ali i pojačana potrošnja, pa balansirajte. Na ljubavnom segmentu lepa dešavanja. Partner može biti nervozniji, pa imajte strpljenja i podržite ga. Slobodni, vama se smeši zanimljiva ponuda. Korigujte ishranu i jačajte imunitet.

 

Strelac: Razmišljaćete o promenama koje će moći da se realizuju kroz neko vreme, zato je bitno da se naoružate strpljenjem. Sve blokade i poteškoće prolaze. Jedna produktivna nedelja svakako. Odbacite sve što vas opterećuje i u nove poslovne poduhvate krenite. Sledeće nedelje vam se otvaraju mnogi putevi. Finansije stabilne. Bez bitnih promena na ljubavnom segmentu. Zauzeti, bićete romantični i može doći do promene raspoloženja kod vas, a i voljene osobe. Blagi oprez na krvni pritisak.

 

Jarac: Budite uravnoteženi u odlukama. Bitne poteze nemojte vući do kraja nedelje. Suštinski ovaj period vam je naklonjen i benefite ćete videti ubrzo, ali ipak morate imati takta. Obaveze obavljate sa lakoćom. Lepa dešavanja u ljubavi. Neko vam pokreće emocije. Iznenadno poznanstvo je moguće ili nagli ulazak u avanturu. Zauzeti, od kraja nedelje, ako je bilo manjih nerazumevanja, bolja energija, planiranje zajedničkog života i proširenje porodice. Blagi oprez na respiratorne organe.

 

Vodolija: Tu ste, gde ste. Ne idite ka promenama do kraja nedelje, jer možda stvari neće ispasti onakve kakvim ste ih zamišljali. Jednostavno, ishod može biti mnogo bolji! Napetost u radnom okruženju je prisutna i niste jedini koji se na to žalite, ali zapamtite da vaše vreme dolazi i nagrade za rad i trud neće izostati. Bez bitnih promena na ljubavnom planu. Ipak, jedan glas može da vas prijatno iznenadi. Budite oprezni u komunikaciji s partnerom. Kod nekih osetljiv endokrini sistem.

 

Ribe: Lepe promene i pozitivan glas vezan za poslovni segment života. Biće novca, ali i nagrade koju zaslužujete. Finansije dobre kod vas posle dužeg vremena, pa uzmite benefite ove energije i štedite novac. Mogući nenadani troškovi, ali ne očajavajte. Zauzeti, stabilna nedelja kod vas. Prva polovina malo turbulentnija, ali zadovoljsto predstoji. Slobodni, uživaćete u svojoj samoći. Dobro se osećate i ispunjeni ste. Krećite se i vreme provodite u laganim šetnjama u prirodi.

IG: @tvoja_natalna_karta

Autor:
Pošaljite komentar