Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

JAPANAC UŽIVO PRAVIO BUKETE OD CVEĆA NA GLAVAMA! Manekenke JEDVA HODALE, svi su ZANEMELI kada su OVO videli 

17.10.2023. 20:12 20:27
Piše:
Foto: Dnevnik / Filip Bakić

Talentovani japanski multimedijalni umetnik i aktivista Hikaru Seino šokirao je sinoć Novosađane neobičnim modnim performansom koji je izveo u Srpskoj Atini, posle kojeg je nastao muk. Evo o čemu je reč.

On je sa svojim timom „Ganon” učestvovao na 22. izdanju „Serbia Fashion Week”-a i publici pružio nešto što će da se pamti. Koristio je sveže cveće kako bi stvarao cvetne kreacije i to direktno pred publikom na modnoj pisti.

Hikaru Seino je, inače, postao svetski poznat zahvaljujući svojoj inovativnoj upotrebi cveća. Na ovogodišnjem „Tokyo Fashion Week”-u impresionirao je modni svet dizajnirajući pistu za reviju brenda Tender Peron koristeći cveće kao osnovni materijal. Hikaru Seino predvodi tim cvećara koji se trude da stvore eru u kojoj priroda i ljudi mogu više koegzistirati. On je istaknuti cvetni umetnik, kompozitor, fotograf, arhitektonski dizajner i vlasnik brenda.

Njegova priča je inspirativna, jer je Hikaru Seino od detinjstva imao teškoće u školi i često se suočavao s neuspehom. Međutim, nakon što je počeo da se bavi muzikom kao tinejdžer, otkrio je svoju strast prema cveću i prirodi. Nakon velikog zemljotresa u Japanu, odlučio je da se posveti komuniciranju s prirodom i koristi svoju umetnost kako bi podigao svest o važnosti prirode u društvu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dnevnik (@dnevnik.rs)

 

Inače, četvrto veče 22. izdanja „Serbia Fashion Week“-a juče je u Master centru Novosadskog sajma pružilo pravu modnu poslasticu, istovremeno označavajući i završetak revijalnog dela ove manifestacije. Svojom snagom i bojom domaći brend „Milova“ podsetio nas je da moda može biti hrabra, energična i neustrašiva, a tokom revije dominirali su ženski kaputi jarkih boja.

Nakon toga, publici se predstavila gošća iz Švedske, Slađana Virtijević, koja je donela kolekciju izrađenu od svile, čime je demonstrirala sposobnost da modom prenese osećaj nežnosti i suptilnosti. Dizajnerka Silvana Tošić, čiji autorski pečat je prepoznatljiv po implementaciji etno motiva i ručnom radu i ovoga puta podsetila je publiku na vrednost tradicije i nasleđa u svetu mode. Marko Paraskandalo, gost iz Malte, doneo je kreacije koje su vrvele od svežih ideja i zanimljivih formi.

Hana Leković, svojim kreacijama, suptilno je istakla lepotu žene. Ručni rad i pažljivo odabrani detalji upotpunili su njene savršeno ukrojene modele, naglašavajući ženstvenost i eleganciju. Sonja Janković je na pistu donela svoju novu kolekciju brenda „Hastja”, koja je blistala u pastelnim tonovima i najfinijim tkaninama.

Boško Jakovljević, stalni učesnik „Serbia Fashion Week“-a, nije nas ni ovoga puta razočarao. Njegova revija brenda „Martini Vesto“ donela je sveže ideje koje su u skladu sa aktuelnim modnim trendovima nudeći kreacije za samouverene momke i devojke. Veče je svojom kolekcijom „Shadows” zatvorio francuski dizajner Emerik Fransoa.

V. B.

Autor:
Pošaljite komentar
CEO SVET SE SJATIO U NOVI SAD! Nećete verovati šta smo sve videli na modnoj pisti

CEO SVET SE SJATIO U NOVI SAD! Nećete verovati šta smo sve videli na modnoj pisti

16.10.2023. 14:45 14:51
SVI SU SE OKRENULI ZA POZNATOM GLUMICOM! Jovana Balašević se pojavila sa maramom na glavi na kojoj je oslikan ON!

SVI SU SE OKRENULI ZA POZNATOM GLUMICOM! Jovana Balašević se pojavila sa maramom na glavi na kojoj je oslikan ON!

15.10.2023. 16:09 16:33
MODNA REVIJA USRED CENTRA NOVOG SADA! Na stepeništu Srpskog narodnog pozorišta KREACIJE IZ CELOG SVETA (VIDEO, FOTO)

MODNA REVIJA USRED CENTRA NOVOG SADA! Na stepeništu Srpskog narodnog pozorišta KREACIJE IZ CELOG SVETA (VIDEO, FOTO)

13.10.2023. 19:37 19:52