Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

„Survivor“ uskoro na kanalu Nova S: Bojan Perić započeo preživljavanje

28.02.2022. 14:11 14:16
Piše:
Izvor: Bojan Perić otputovao u Dominikansku Republiku gde će dočekati takmičare/Promo

Glumac Bojan Perić otputovao je pre nekoliko dana u Dominikansku Republiku gde će naredna tri meseca boraviti zajedno sa takmičarima šou programa „Survivor“ koji će, posle nekoliko godina koliko se nije prikazivao u Srbiji, uskoro početi da se emituje na kanalu Nova S.

Poznati glumac se našao u novoj ulozi, pa ćemo ga tako vrlo uskoro gledati kao domaćina i voditelja ovog rijalitija, koji je godinama osvajao velike simpatije gledalaca celog sveta, pa i Srbije. Periću je tako pripao zadatak da vodi borbe dva plemena koja će se nadmetati u Dominikanskoj Republici za status pobednika, ali i njihove plemenske savete na kojima će razgovarati o njihovom boravku na izolovanom ostrvu i birati najslabije karike.

Produkcija je nekoliko meseci biraja takmičare avanturističkog duha koji će naredna tri meseca zameniti moderan život sa izlovanim i egzotičnim boravkom na ostrvu i baš tamo testirati svoje psihičke i fizičke granice. Tamo će se između ostalog boriti i za hranu i vodu i druge nagrade i to kroz takmičenja koje će voditi upravo Bojan Perić. Kako je gostujući u emisiji „Među nama” na kanalu Nova S otkrio, pred put je imao velike promene raspoloženja pa je tako osećao i uzbuđenje, ali i strah i paniku od toga šta će na drugom kraju sveta doživeti, ali i kako će sve to na terenu izgledati.

– Moram to da odigram kao što bih uradio da sam dobio novi zadatak kroz moj primarni posao glume. Moram da iskoristim tu veštinu koju sam donekle savladao da zakamufliram dosta toga što ne znam ili neke stvari koje ja znam, a takmičari ne znaju. To će biti jedan veliki test za sve njih, ali i za mene. Zbog toga i dolazi do velikih amplituda u mom raspoloženju. I ja ću biti izvan svog okruženja nekih 11 nedelja. I ja propuštam Uskrs, majčin rođendan, godišnjicu braka svojih roditelja i mnoge druge stvari za koje sam navikao da budem tu. Sa te strane i ja imam knedlu u grlu, ali, Bože moj, takav je posao i život, ali mislim da će neko more i mophito da reše sve to (smeh) – rekao je glumac Bojan Perić gostujući na ovoj televiziji.

On je dodao da je pred put malo spavao, a više se pripremao, iako je imao malo informacija o tome šta će ga sačekati u Dominikanskoj Republici. Ipak, dodao je da će on tamo živeti normalno i uobičajeno i da će njegovi pratioci na Instagramu moći da vide da li će, za razliku od takmičara, on uživati.


Tri poziva u isto vreme

Glumac je na Novoj S ispričao i kako je poziv za „Survivor“ stigao sasvim slučajno, da se vrlo brzo dogovorio i prihvatio učešće, budući da već dve godine nije imao velike glumačke zadatke. Ipak, istakao i da su mu baš tada stigli pozivi za učešće u dve serije, kao i za jedan film, te je u šali zamolio autore da sačekaju da se vrati iz Dominikanske Republike. Dodao je da se to uvek desi kada dugo čeka na nove prilike. I u intervjuu za Dnevnikov TV magazin Perić je svojevremeno ispričao kako je postalo normalno da glumci neprestano čekaju pozive.

– Nije to ništa strano u odnosu na druge profesije. Najgore je kada osetite mogućnost i kada se razradite, kada vam krene, a onda stane. Mnogo mi je teže padalo ranije, nego što je to sada, kada znam da je to jedan period koji će verovatno proći, mada to nikada ne znate dok vam telefon ne zazvoni. To ciklično ide - ne radite dugo ništa, niko vas ne zove, a onda vas u jednom danu zovu za tri strane i vi morate da izaberete jednu pošto se snimanja poklapaju i ne možete da iskoordinirate. To je jedno od prokletstava ove profesije, ali Bože moj, tako je bilo mnogima pre mene, a tako će biti i mnogima posle mene – rekao nam je tada Bojan Perić.


– Ne znam šta me sve očekuje, kao što ni takmičari koji odlaze sa nama ne znaju ništa. Mogao sam da pitam produkciju šta me čeka, ali možda mi je ovako malo zanimljivije. Ja ću živeti normalan život tamo i biću tu za takmičare kad god mogu da im pomognem i onda kada padnu. Ipak, to je njihov opstanak na ostrvu. Komuniciraću sa njima na igrama i plemenskom savetu – objasnio je Bojan Perić za Novu S i dodao da je i sam ranije voleo da gleda „Survivor”, te da je tada želeo da se nađe u šou kao takmičar, ali da više nije siguran da li bi to hteo i mogao i danas. – Veliko poštovanje za sve koji su se osmelili da se prijave i da se oprobaju u ovakvom šou programu. Iskren da budem, u teoriji, svako od nas bi želeo da učestvuje, ali treba stisnuti petlju i to stvarno uraditi. Treba doći tamo i shvatiti da u narednih 11 nedelja u najboljem slučaju spavaš na podu, jedeš to što ćeš možda da obezbediš sebi ili dobiješ, dakle, malo jedeš. U teoriji to izgleda veoma jednostavno, ali mislim da će praksa pokazati drugačije.

Glumca su gledaoci zavoleli zbog uloge Danijela Stošića u seriji „Vojna akademija”. Nedavno je u intervjuu za Blic iskreno ispričao da ni sam ne zna zbog čega ga nema u novim televizijskim projektima, jer nije odbijao uloge, već su izgleda, kako je rekao, zaboravili da postoji. Tada je rekao i da zbog toga nije tužan, već razočaran. U istom intervjuu je rekao i da bi voleo da se oproba i kao voditelj nekog televizijskog kviza, a dok čega da mu se ostvari ta želja Bojan će se već kroz nekoliko dana pokazati u novoj voditeljskoj ulozi, ali ovoga puta kao domaćin rijaliti programa koji je oduševio ceo svet. Podsetimo, Perić se pre nekoliko godina već oprobao kao voditelj i to emisije „Tri boje zvuka” na Radio-televiziji Srbije.

Vladimir Bijelić

Autor:
Pošaljite komentar