Foodtalk 2020: „Ono si šta jedeš“ u onlajn formatu
NOVI SAD: Najveća regionalna gastro konferencija „Foodtalk 2020” biće održana onlajn danas od 10 do 13 sati, na Jutjub kanalu Color media communications.
Konferencija koja okuplja najveća imena iz oblasti gastronomije i vinarstva u regionu, ove godine će se održati u nešto skromnijem i onlajn formatu. Ovogodišnja tema i slogan su „Ono si šta jedeš!”, u sklopu koje će se održati dva panela i dve studije slučaja.
Konferencija će početi panelom Slučaj „Ajvar- Ono što nam virus ne može oduzeti”, a tom prilikom će moderator i PR stručnjak Vanja Kovačev razgovarati sa predstavnicima ambasada, stranih komora i turističkih organizacija u Srbiji.
Drugi panel pod nazivom „Ono si što jedeš, jedeš ono šta biraš - na koji način hrana utiče na naš imuni sistem” okupiće lekare, nutrcioniste, psihologe i sportiste , a razgovor sa njima će voditi autorka bloga „Vitki gurman” i knjige „Gurmanske veze” Maja Petrović.
Studiju slučaja o prednostima funkcionalne hrane održaće menayer za razvoj novih proizvoda kompanije Imlek Ivan Zorić, dok će na temu 165 godina od prvog srpskog kuvara govoriti direktorka Artis centra Tamara Ognjević.
Celokupan program ovogodišnje konferencije možete pogledati na sajtu Color media communications, dok će konferencija biti organizovana preko ZOOM platforme, a svi zainteresovani je mogu pratiti putem lajvstrima na Jutjub kanalu Color media communications.
Regionalna konferencija „Foodtalk” održava se od 2013. godine u Novom Sadu i posvećena je gastronomiji, vinu i pivu, a okuplja nekoliko stotina učesnika, predavača i izlagača. Konferenciju organizuje tim kulinarskih izdanja Kolor Pres Grupe zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color media communications, a ove godine u saradnji sa Imlek, ISKON i AMSS.
M. Bć.