Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Vojvodina iz Niša u Novi Sad odnela samo bod (1:1)

31.03.2018. 14:38 17:04
Piše:
Izvor: Jelena Grlić

NIŠ: Fudbaleri Vojvodine nisu uspele da savladaju Radnički u Nišu pred oko 2.000 gledalaca iako su od 54. minuta vodili s golom prednosti. Uz izgača manje, jer je Eze isključen zbog drugog žutog kartona, bilo je teško sačuvati rezultat. Nišlije su izjednačile pred sam kraj utakmice.

99` Utakmica je produžena čak devet minuta jer se povredio glavni sudija na meču Bojan Nikolić.

89` Nišlije  su stigle do izjednačenja. Tukao je Stanković, a Rockov nije uspeo da uhvati loptu.

74` Prestrogo dosuđen penal za Radnički. Pavkov šutira ali Rockov brani.

70` Nakon pogotka Vojvodine se nije povukla. Imala je još jednu veliku šansu. U gužvi ispred gola Živkovića, usledio je udarac, ali je lopta prošla tik pored gola. Žuti karton dobio je i Kalezić.

54` GOOOOL Zličić je posle kombinacije nakon izvedenog kornera savladao golmana Živkovića.

53` Kalezića je sjajno proigrao Avramovski. Usledio je udarac iskosa sa oko pet metara, ali je golman Radničkog izbacio loptu u korner.

46` Eze je dobio drugi žuti karton i isključen iz igre. Kako javlja naš izveštač, karton je prestrogo dodeljen. Naime, Eze se pokoškao sa Bulatovićem, te sudija Nikolić obojici pokazao žuti karton.

Na početku drugog poluvremena izmena u timu Vojvodine. Avramovski je na terenu umesto Arsića.

Kraj prvog poluvremena u kojoj obe ekipe nisu pokazale zavidnu igru, mada se može reći da je radnički imao inicijativu i bio nešto bolji. U sudijskoj nadoknadi Radnički je imao još jednu šansu. Najpre je šutirao Stanisavljević ali je Rockov izbio loptu koja je došla do Aksentijevića na oko 25 metara od gola. Usledio je udarac a lopta je otišla tik iznad prečke.

45` Do kraja poluvremena vredi samo zabeležiti udarac Arsića sa oko 25 metara, ali je lopta otišla van okvira gola.

40` Stanisavljević je šutirao iz slobodnog udarca sa 20 metara. Oštro u levi donji ugao. Rockov je odlično reagovao i sačuvao mrežu. Prethodno je Eze napravio prekršaj za žuti karton.

30` Bez značajnijih dešavanja na stadionu u gradu na Nišavi. Žuti karton dobio je Jovančić jer je stajao preblizu mestu sa kojeg su igrači Radničkog izvodili slobodan udarac. Prvi udarac ka golu Nišlija uputio je Zličić sa preko 30 metara, ali nije izenadio golmana Živkovića.

20` U poslednjih nekoliko minuta Radnički je imao inicijativu. Dva šuta domaćih igrača odbranio je golman Vojvodine Emil Rockov. Najpre je sa oko 18 metara tukao Babić, a potom i Mrkić sa oko sedam metara od gola Vojvodine. Zbgo prigovora, u redovima Vojvodine žuti karton dobio je Arsić.

10` U prvih desetak minuta nije bilo izgednijih šansi ako se izuzme pokušaj Stanisavljavića koji je u osmom šutirao sa oko 15 metara iskosa na gol Vojvodine, ali je Rockov odbranio taj udarac. Zbog grubog starta igrač Radničkog Subić je dobio žuti karton.

Pre ovog kola Radnički je bio na trećem mestu sa 49 bodova, dok je Vojvodina osma sa 40.


OSTALI REZULTATI

Borac - Mačva 2:0 - kraj

Radnik - Javor 1:0

Zemun - Napredak 0:1 - kraj

Bačka - Partizan 0:1


Sudija: Bojan Nikolić (KG)

Sastavi:

 Radnički: 1 Živković, 7 Stojanović, 9 Mrkić, 11 Stanisavljević. 13 Aksentijević, 14 Petrović, 19 Subić, 23, Mićić, 25 Pavkov, 30 Babić, 44 Bulatović.

Vojvodina: 1 Rockov, 5 Saničanin, 8 Zličić, 10 Arsić, 20 Antić, 23 Vukasović, 29 Jovančić, 66 Radovanović, 70 Kalezić, 77 Putinčanin, 93 Eze.

S. R.

Autor:
Pošaljite komentar
Fudbaleri Vojvodine motivisani i orni za susret s Radničkim

Fudbaleri Vojvodine motivisani i orni za susret s Radničkim

30.03.2018. 14:19 14:24
Fudbaleri Vojvodine ubeđeni da imaju bolji tim od Radničkog

Fudbaleri Vojvodine ubeđeni da imaju bolji tim od Radničkog

30.03.2018. 08:54 09:00