Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

Nemački kuvar ne baca hranu; prehrambeni otpad služi u hotelu

12.03.2018. 11:08 11:12
Piše:
Foto: pixabay.com

BREMEN: Ostaci koje drugi kuvari bacaju, poput kore od krompira, stabljika brokolija i peteljki paradajza, posebni su sastojci nemačkog kuvara Dominika Fletnera.

On je glavni kuvar hotela “Sejl siti” u Bremerhavenu, gde već duže od četiri godine pokušava da iskoristi svaki deo voća i povrća i time minimizuje bacanje hrane, prenosi Hina.

U početku je bilo komplikovano, kazao je 45. godišnji kuvar.

On je naveo da rezultati danas govore sami za sebe, pošto je ušteđeno skoro 2.000 litara prehrambenog otpada.

Piše:
Pošaljite komentar