Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин

Немачки кувар не баца храну; прехрамбени отпад служи у хотелу

12.03.2018. 11:08 11:12
Пише:
Фото: pixabay.com

БРЕМЕН: Остаци које други кувари бацају, попут коре од кромпира, стабљика броколија и петељки парадајза, посебни су састојци немачког кувара Доминика Флетнера.

Он је главни кувар хотела “Сејл сити” у Бремерхавену, где већ дуже од четири године покушава да искористи сваки део воћа и поврћа и тиме минимизује бацање хране, преноси Хина.

У почетку је било компликовано, казао је 45. годишњи кувар.

Он је навео да резултати данас говоре сами за себе, пошто је уштеђено скоро 2.000 литара прехрамбеног отпада.

Пише:
Пошаљите коментар