Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin
Da li uopšte postoji jelo po kom se najlakše prepoznaje ukus Vojvodine? Za mnoge je odgovor - paprikaš. Pravi, domaći starinski paprikaš prepoznaje se po sastojcima, kao što su crveni krompir, domaće sušene kobasice (ili piletina, svinjetina), vrlo malo začina i načinu kuvanja. To je najvažnije da bi paprikaš uspeo i izgledao baš kao bakin.
Pošaljite komentar
Recept dana: Voćni kolač

Recept dana: Voćni kolač

23.05.2018. 12:07 12:19
Recept dana: Kolač s kokosom bez jaja

Recept dana: Kolač s kokosom bez jaja

17.05.2018. 17:26 17:48