Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin

ISKORISTITE SEZONU SREMUŠA Špagete sa originalnim prelivom

07.03.2024. 13:31 13:45
Piše:
Foto: Pixabay.com / Dnevnik.rs

Lagan i veoma zdrav obrok

Sastojci:
  • 2 kašike slanog prženog kikirikija
  • 2 kašike naseckanog sremuša
  • kašika maslinovog ulja
  • malo rendanog parmezana
  • špagete 1 pakovanje

Kako pripremiti

Špagete skuvati uobičajeno sa malo soli.

Sremuš, kikiriki i ulje staviti u blender i isitniti.

Posoliti po ukusu, mada nema potrebe pošto su špagete i kikiriki slani.

Masu preliti preko vrućih špageta i izmešati. Preko posuti parmezanom.

Žena.rs/ Dnevnik

Piše:
Pošaljite komentar
DA LI STE PROBALI JAPANSKU KAJGANU Ovo jelo može postati vaš omiljeni doručak (VIDEO RECEPT)

DA LI STE PROBALI JAPANSKU KAJGANU Ovo jelo može postati vaš omiljeni doručak (VIDEO RECEPT)

06.03.2024. 19:33 19:43
STARI RECEPT ZA TARANU Rendano testo kuvano u mleku, ukus koji se ne zaboravlja

STARI RECEPT ZA TARANU Rendano testo kuvano u mleku, ukus koji se ne zaboravlja

04.03.2024. 13:49 14:37
NAJMLAĐI TRAVAR U SRBIJI, OTKRIVA zašto su sremuš, kopriva i šipurak BILJKE EFIKASNIJE OD BILO KOJE TABLETE

NAJMLAĐI TRAVAR U SRBIJI, OTKRIVA zašto su sremuš, kopriva i šipurak BILJKE EFIKASNIJE OD BILO KOJE TABLETE

15.08.2023. 11:31 11:40