Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Novi Sad
  • Bačka Palanka
  • Bačka Topola
  • Bečej
  • Beograd
  • Inđija
  • Kragujevac
  • Leskovac
  • Niš
  • Pančevo
  • Ruma
  • Sombor
  • Stara Pazova
  • Subotica
  • Vršac
  • Zrenjanin
Čajetina - Sir i vino ruku pod ruku kao idealna kombinacija idu već vekovima. To je znao i lecencirani somelijer Mirko Mijailović iz zlatiborskog sela Gostilje, koji je svoje iskustvo sticao radeći u elitnim restoranima u glavnom gradu Srbije.
Pošaljite komentar
KARFIOL SA SIROM: Krenuća vam voda na usta - preukusan obrok, spreman za samo 20 minuta

KARFIOL SA SIROM: Krenuća vam voda na usta - preukusan obrok, spreman za samo 20 minuta

02.04.2024. 13:24 14:07
KO NAM „SKIDA KAJMAK“ U MLEKARSKOJ INDUSTRIJI: Zašto sir kupujemo NA GRAM

KO NAM „SKIDA KAJMAK“ U MLEKARSKOJ INDUSTRIJI: Zašto sir kupujemo NA GRAM

22.03.2024. 07:47 07:55