ПЕКАР, ЛЕКАР, АПОТЕКАР Ево чиме би наши репрезентативци волели да се баве да нису кошаркаши, капитен Богдановић имао оригиналан одговор (ВИДЕО)

Кошаркашка репрезентација Србије почела је припреме за Олимпијске игре, а према извештајима који стижу из табора „орлова“, расположење је више него добро.
1
Фото: screenshot / instagram / oksrbije

Сложна чета селектора Светислава Пешића која се на последњем светском првенству у Манили окитила вицешампионском титулом и за предстојеће Олимпијске игре у Француској истиче високе циљеве.

Међутим, на питање чиме би се бавили да се не баве кошарком, наши репрезентативци дали су различите одговоре. Није познато да ли су сви одговарали озбиљно или су се шалили, али су појединци били заиста креативни у избору алтернативне професије.

Најбољи кошаркаш на свету, троструки најкориснији играч НБА Лиге Никола Јокић дао је очекивани одговор, али је капитен „орлова“ Богдан Богдановић изнео занимљиво размишљање о алтернативној професији – радио би у играоници!

Ко би хтео да буде глумац, ко лекар, ко просветар, ко зидар, молер, кувар, тенисер, голман или бајкер, погледајте у видеу који је објављен на Инстаграм страници Олимпијског комитета Србије.

EUR/RSD 117.0371
Најновије вести