Премијер Вучевић јасан: Напад на кол центар биће пријављен ОДИРУ, ми смо поднели кривичне пријаве, идентификовали смо 10 особа, молимо да државни органи делују

Премијер Србије Милош Вучевић говорио је за "Добро јутро Србијо", на Хепи телевизији, о актуелним политичким и друштвеним темама, с посебним акцентом на резултате избора и нападе на кол центре у Београду и Новом Саду.
Милош Вучевић
Фото: Screenshot Happy TV

Новосадска опозиција има нови буздован у руци- лажног хуманитарца, даћу му и бесплатан савет

-Мук је међу онима који су покушавали насиљем да утичу на изборну вољу грађана, а и ми се у нашим редовима нисмо понашали еуфорично, прославили смо на пристојан и достојанствен начин. Чека нам много посла. Били су напади на наше кол центре. Шта је проблем са нашим изборним штабовима. То није забрањено. Ми имамо уговор о закопу, све се региструје, то је Агенцији за корупцију пријави. Кажу ми смо гестапо. Па, ви сте Гестапо! То је нацизам. Беже да не би било крви. А, замислите када бисмо ми одбранили те девојке, а онда би сви ти хероји испали да су жртве. То су лепе ствари када овај сајлон разваљује врата, а када неко њима пружи отпор онда су то батинаши. Поднели смо кривичну пријаву за овај напад на кол центар. Идентификовали смо 10 особа. То је имовина Новосадског сајма. ОДИР је потврдио да је све регуларно и Ана Брнабић ће им пријавити напад на кол центар. Девојке су се склониле као да смо их евакуисали из неке зоне. Држава и полиција су мирно и достојанствено то урадили. Покушаћу да окупим све те девојке у наредним данима да им се захвалим, да им посветимо вече. Имају нови буздован у руци, овај несретни лажни хуманитарац не разуме како су га политички упропастили. Да му дам један бесплатан савет- теби се не исплати да обараш бирачка места. И уместо да се примири, да каже претекао сам. Упропастио је своју политичку каријеру. Њега злоупотребљавају, они га користе. Мила Пајић, нека студенткиња, рекла је да је било добро што смо проглашени за геноцидан народ. Е, и њима су грађани рекли да неће Динка. Ми кандидовали проф. др Весну Туркулов, не могу ништа да јој нађу. А ови кандидовали батинаше и насилнике. Ми се не стидимо нашег лидера, напротив. Поносни смо што смо део тима, хоћемо да покажемо да само заједно решавамо проблеме. Само они неће бити криви за свој неуспех и никако да стану испред огледала и да виде шта је разлог њиховог политичког неуспеха. 

EUR/RSD 117.0403
Најновије вести