ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ МИЛОШ ВУЧЕВИЋ ГЛАСАО НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА Најважније је да све прође у најбољем реду, избори су фестивал демократије (ВИДЕО)

Председник Владе Србије и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић гласао је јутрос у 9 часова на бирачком месту у МЗ "Народни хероји" на Роткварији у Новом Саду са супругом и синовима.
1
Фото: Дневник (С. Шушњевић)

Након гласања Вучевић је позвао грађане да искористе своје бирачко право и гласају на локалним изборима за своје представнике и искажу вољу како треба локалне самоуправе  се развијају у наредне четири године.

- Избори су увек добра прилика да оцените нечији рад и одлучите да ли ће они који су били до сад одговорни наставити посао или ћете дати неком другом шансу - рекао је Вучевић. - Најважније је да данас прође све у најбољем реду, нема потребе за дизањем било какве тензије јер имамо велики број домаћих и страних посматрача. У Новом Саду у изборној трци учествује 14 листа и све оне имају представнике у бирачким одборима и изборним комисијама. Зато нема потребе за тензијом у друштву. Суштина је да грађани покажу своју вољу, јер су избори фестивал демократије. Верујем да ће воља грађана бити једина вредност ко је како прошао на изборима.

EUR/RSD 117.0412
Најновије вести