ЗИМНИЦА КАО СУВЕНИР С МОРА? Погледајте ЦЕНЕ на ГРЧКИМ ПИЈАЦАМА Срби ШОКИРАНИ, ево шта сви коментаришу (ВИДЕО)

На већини пијаца осим свежег воћа и поврћа могу да се пронађу разне врсте сирева, риба и морски плодови, маслине и маслиново уље, разни зачини, месо, јаја, цвеће, мед па чак и гардероба и обућа.
a
Фото: Ilustracija/pixabay.com

Иако можда очекујете да ћете на туристичким дестинацијама плаћати више, цене воћа и поврћа на грчким пијацама на летовалиштима често су приступачне. Локални производи често долазе директно са оближњих поља и фарми, што омогућава ниже цене у односу на увозне производе.

Цене воћа и поврћа на грчким пијацама на летовалиштима често варирају у зависности од сезоне и доступности. Током летњих месеци, када је понуда најбогатија, цене могу бити приступачније због веће доступности производа.

Оно што су највише коментарисали су поређење цена код нас и у Грчкој.

И онда се чуде када наши људи тамо ставе комплетну зимницу, гласио је један коментар.

У низу других предности летовања у овој земљи је и та што свако може да скроји летовање према својој мери, односно финансијским могућностима.

 

То значи да у Грчкој може летовати и онај ко има минимална средства, али и онај ко жели да летује на високој нози. У оба случаја, уколико паметно осмилите своје летовање, сасвим сигурно нико неће бити разочаран и пожелеће већ наредне сезоне да летује у овој земљи.

Дневник/Србија Данас

EUR/RSD 117.0324
Најновије вести