ДА ЛИ ЈЕ ОВО РЕАЛНО? За ВИКЕНДИЦУ у Карловцима од 37 квадрата тражи НЕВЕРОВАТНИХ 211.000 евра! Оглас изазвао ЛАВИНУ коментара: "За те паре могу да купим острво у Грчкој"

На огласима се продаје викедница у Сремским Карловцима од 37 квадрата за чак 211.150 евра. Шокирани купци наводе да за те паре могу да купе апартман у Грчкој.
Sremski Karlovci Foto: Dnevnik.rs
Фото: Сремски Карловци Фото: Дневник.рс

На друштвеној мрежи X појавио се оглас за продају викендице са шокантним ценом. Цифра је била толико велика да су многи помисли да је у питању грешка.

Занош Сремски Карловци викендица 37 квадрата 211.150 евра. Да ли су ови људи при себи, викендица-коцка од 37 квадратних метара у недођији, кошта 200.000+€ за те паре ћу да купим острво у Грчкој, пише у објави на мрежи X.

Ово није први пут да понуда бахатих продаваца изазове гнев код грађана, који се питају "да ли таква роба заиста има купца".

Можда су погрешили, па има нула више, питао је један корисник.

Ја сам гледала неке агенције, све што је приступачно је већ продато. Питам се ко купује, грађани немају толики новац. Ко је луд да плати 200.000 € за викендицу у шуми? Или викендицу од 300 квм?, пише у следећем коментару.

Корисници наводе да знају људе који су за много мање новца купили стан у Грчкој.

У Грчкој апартмани до 40.000 евра. Лик којег познајем за 80.000 купио поприличан стан у Неа Каликратији, написао је један корисник.

Дневник/Блиц

EUR/RSD 117.0412
Најновије вести