overcast clouds
17°C
14.04.2025.
Нови Сад
eur
117.0992
usd
112.8015
Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Нови Сад
  • Бачка Паланка
  • Бачка Топола
  • Бечеј
  • Београд
  • Инђија
  • Крагујевац
  • Лесковац
  • Ниш
  • Панчево
  • Рума
  • Сомбор
  • Стара Пазова
  • Суботица
  • Вршац
  • Зрењанин
Укус неке намирнице је одлучујући фактор за њену куповину и прихватање хране од стране потрошача. Током prеthodnih година повећао се додатак адитива, конзерванса, појачивача укуса храни, а њиховој штетности за Пинк телевизију говорила је Светлана Станишић, професорка физичке хемије и стручњак за исхрану.
Пошаљите коментар