Дунав

Photo
Економија / Наслови ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ БУДУЋИ МОСТ КОД БАЧКЕ ПАЛАНКЕ Сремска села Визић и Нештин ће напокон бити спојена са Бачком У ПРОДУЖЕТКУ ВЕЗА СА АУТОПУТЕМ БЕОГРАД-ЗАГРЕБ
Добра вест стиже из Бачке Паланке.
Photo
Нови Сад СПРЕМА СЕ РЕВОЛУЦИОНАРНИ ИЗЛАЗАК НОВОГ САДА НА ВЕЛИКУ РЕКУ Безмало цела јужна страна града ће изаћи на воду ЛЕВА ОБАЛА ДУНАВА ПРЕД ВЕЛИКИМ УРЕЂЕЊЕМ
Генерални урбанистички план града Новог Сада  предвиђа уређење приобаља, које би требало да привуче како Новосађане тако и госте, а да истовремено град заштити од високог водостаја Дунава, а посебно важна у том смислу је Каменичка ада. 
Хроника УЖАС КОД ВАРАДИНСКОГ МОСТА Пронађено тело мушкарца у Дунаву
Тело за сада непознатог мушкарца пронађено је у Дунаву у Новом Саду, код Варадинског моста, јавља Инстаграм страница 192.rs.
Нови Сад (ВИДЕО) ИЗ ДУНАВА ИЗВАЂЕН АУТОМОБИЛ Пола године био у реци
Данас је код брода Цепелин у Новом Саду извучен аутомобил који је у Дунав слетео у децембру прошле године.
PhotoVideo
Магазин / Путовања (ФОТО, ВИДЕО) СРПСКИ КОВИН, А НИЈЕ У СРБИЈИ Ево шта све у овоj прелепоj ВАРОШИ на ЛЕВОЈ ОБАЛИ ДУНАВА вреди обићи и видети (ФОТО)
Српски Ковин или Рацки Ковин (мађ. Ráckeve — Rackeve) је место у Мађарској, смештено на острву Чепел, 40 км јужно од Будимпеште, у Пештанској жупанији. Ово мало туристичко место је веома посећено због занимљивих историјских и културних споменика.
Војводина ПСЕУДОДРЖАВА „ЛИБЕРЛАНД” ПРОСЛАВЉА ДЕВЕТУ ГОДИШЊИЦУ ОСНИВАЊА Крстарење међународним водама, суверенитет ни на небу ни на земљи...
СОМБОР: Наводна „Привремена Влада Либерланда“, псеудодржаве „настале“ захваљујући још увек актуелним територијалним спорењима Србије и Хрватске на уском појасу Дунава код Апатина, тачније некадашњој дунавској ади званој Горња Сига, позвало је своје „држављане“ али и „странце“ да им се данас придруже у обележавању девете годишњице оснивања ове „микродржаве“.
Војводина (ФОТО) ДНЕВНИК У БАНОШТОРУ Нема да нешто не може да се уради, јер мора
Ко никад није посетио Баноштор - не зна шта пропушта; а ко се упознао с овим селом на десној обали Дунава - увек му се враћа! Како и не би кад важи за место које има највећи туристички потенцијал у општини Беочин, а вала и шире.
Војводина (ФОТО) ДНЕВНИК У КАРАВУКОВУ Дођеш празног стомакa, враћаш се пуног, не требају ти паре, не треба ти ништа...
Премда је за нама изузетно топао и сунчан викенд, неколико дана пре њега били су, сетите се, облачни, ветровити и местимично кишовити дани.
Друштво ЗЕМЉОТРЕС КОД ГОЛУПЦА Потрес регистрован у Румунији, тик уз Дунав
Осетило се слабо подрхтавање тла
Нови Сад ЦРТИЦЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ Путешествија зрнастог равничарског рода
У житници Европе почетком 19. века, Нови Сад је био центар трговине, те су многи одлучивали да се управо овде скуће, а да робу одвозе у горње крајеве Аустроугарске.
EUR/RSD 117.1015
Најновије вести