ВОША СА ОСНОВЦИМА: "Наша прва љубав" у Лединцима

Шта би требало предузети, којим путем кренути, на шта би посебну пажњу ваљало обратити, све су то питања на која су Вошини фудбалери, заједно са ватерполистима, стрпљиво одговарали ученицима Основне школе "Ј. Ј. Змај" у Лединцима.
1
Фото: ФК Војводина

Реч је о традиционалној акцији "Ти си моја прва љубав", зачетој у фудбалском клубу, од прошле године усвојеној у колективима свих чланова породице Спортског друштва Војводина.  

Репрезентативни састав фудбалског клуба у пола белом, пола у црвеном, чинили су: Марко Бјековић, Андрија Радуловић, Сеид Кораћ и Иван Вукчевић, док су у саставу ватерполо делегације, под вођством генералног секретара клуба Вељка Дрезгића, били: Алекса Слијепчевић, Андреј Каравић и Лука Бошковић. Како је традиција акције налагала, после разговора у школској учионици, ученици су са својим гостима на школском терену "разбацили на мале голиће". Ватерполо утакмица је одложена за лето.

Циљ акције јесте усмеравање деце ка вредностима  спортских изазова, као и садржаја који живот значе у ритму тимског духа и нормама фер-плеја. Уз фотографисање и аутограме, уследила је и подела клупских знамења. Фудбалери су ученицима поклонили улазнице за источну трибину за сутрашњи сусрет са Новим Пазаром.

 Л.Б-з

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести