ВАСИЛИЈЕ БОРОЈЕВИЋ ТАЛЕНТОВАНИ РУКОМЕТАШ: Привилегија играти у црвено-белом

Новосадска Војводина прави је расадник рукометних талената. Као и претходних и ове сезоне су младе наде ,,бачене у ватру". Пружена им је шанса да се докажу у сениорском рукомету. Један у низу талената је десно крило Василије Боројевић.
СРЛ
Фото: СРЛ

Боројевић је ове сезоне за Војводину одиграо два меча и био је право изненађење. Против зрењанинског Пролетера је био прецизан четири пута док је у окршају са Убом постигао седам погодака и био је проглашен играчем утакмице. Новосадски тим је у оба сусрета уписао убедљиве победе.

- Сјајан је осећај играти за шампиона државе. Уживам у Вошином дресу и што имам прилику да тренирам са сјајним играчима. Ове сезоне екипа је стварно феноменална, много је квалитетних рукометаша, актуелних и потенцијалних репрезентазиваца и част ми је што сам добио поверење тренера Ројевића - рекао је Боројевић.

Вошин крилни играч је кадетски репрезентативац Србије и нову шансу за доказивање имаће ове године у Црној Гори где ће се одиграти Европско првенство за играче до 18 година. Ово ће бити прво такмичење на којем ће наступити 24 национална тима, уместо досадашњих 16.

- Очекује нас веома узбуљиво првенство. Талентована смо нација и увек имамо високе амбиције на свим такмичењима. Такође, ове године се игра и јуниорско Европско првенство, са неколико момака из екипе играм и они такође циљају медаљу. Свесни смо да неће бити лако, али имамо јасан циљ и стремићемо ка њему - закључио је Боројевић

В. Гвозденовић


Лична карта

Василије Боројевић

Позиција: Десно крило

Рођен: 2006

Висина: 183 цм

Тежина: 71 кг

Образовање: Економска школа ,,Свети Никола"


 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести