ФК Војводина: Од четвртка ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА за дерби са ЗВЕЗДОМ, на исток БЕСПЛАТНО, али са обележјем Воше

Фудбалски клуб Војводина објавио је да продаја улазница за дерби 32. кола Суперлиге Србије са Црвеном звездом, који ће у недељу, 28. априла, у 17:30 бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у четвртак.
fudbal
Фото: ФК Војводина

Улазнице по цени од 2.500 (запад), 1.500 (исток) и 1.000 динара (југ) продаваће се по следећем распореду:

Четвртак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од 9 до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.

Петак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од 9 до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.

Субота: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од 10 до 16 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.

Недеља: на дан утакмице продаја карата на благајнама стадиона које се отварају у 14:30, моћи ће да се купе карте за запад, исток и југ.

Улаз на источну трибину стадиона „Карађорђе“ биће слободан за све који дођу са обележјима ФК Војводина.

Такође, подсетник и да власници сезонских карата добијају додатне улазнице, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена звезда.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести