НОВИ БЕОГРАД НИШТА НЕ ПРЕПУШТА СЛУЧАЈУ, Живко Гоцић: Гоцић: Максимално ћемо се борити против Марсеја

Тренер ватерполиста Новог Београда Живко Гоцић изјавио је данас да очекује од свог тима да пружи максимум на мечу петог кола групе А Топ осам фазе Лиге шампиона против Марсеја.
1
Фото: ВК Нови Београд

Ватерполисти Новог Београда су два кола пре краја групне фазе изборили пласман на Фајнал фор ЛШ, који ће бити одигран од петог до седмог јуна на Малти.

Утакмица између Новог Београда и Марсеја биће одиграна у суботу од 19.45 часова на базену СЦ "11. април".

Гоцић је истакао да у његовој екипи нема повређених ватерполиста и да ће у најјачем саставу играти против Марсеја.

"То је заиста веома добра екипа, која игра у фантастичном ритму. Одлично су физички припремљени, добро пливају и на прави начин користе предност, коју имају у игри један на један. Врло тежак противник за нас, и за такву утакмицу се и спремамо", рекао је Гоцић на конференцији за медије, преноси званични сајт клуба.

Он је навео да је олакшавајућа околност за Нови Београд то што је већ изборио пласман на Ф4 ЛШ.

"Са те стране можемо да будемо безбрижни, али очекујем од моје екипе да пружи максимум из више разлога. Најбитнији је тај што дефинитивно идемо узлазном путањом и у доброј смо форми у последње време. Тај приступ, мотивацију и жељу, коју показујемо морамо да задржимо и да покушамо да савладамо Марсеј. Ми јесмо боља екипа од њих, али ће нам бити неопходно жеље и агресивности да бисмо добили меч. Ништа не препуштамо случају, борићемо се максимално и надамо се тријумфу", изјавио је Гоцић.

У другом мечу петог кола групе А Топ осам фазе ЛШ у суботу од 18 сати Про Реко ће дочекати Јадран из Сплита.

"Мислим да је Марсеј веома квалитетна екипа, са доста врхунских индивидуалаца. Ипак, и поред те чињенице сматрам да смо бољи од њих и да смо то показали у првом дуелу у Француској, али то би још једном требало да потврдимо и на нашем базену. Надам се да ћемо бити на висини задатка и да ћемо тај дуел завршити победом", рекао је првотимац Новог Београда Мирослав Перковић.

Прво место на табели групе А држи Про Реко са 11 бодова, док је Нови Београд други са 10. Марсеј је трећи са три, док је Јадран последњи без бодова.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести