СИНЕР СКРОМАН И ИСКРЕН Не могу да се поредим са Новаком

Највише проблема у завршници претходне и на почетку нове сезоне Новаку Ђоковићу, најбољем тенисеру света, правио је Јаник Синер, Италијан који је освојио Аустралијан опен и Мајами и тако се попео на друго место АТП листе.
s
Фото: Youtube printscreen/ Rolex Monte-Carlo Masters

Међутим, иако је тренутно најдоминантнији играч и даље је и најскромнији што је показао пред турнир у Мадриду.

На конференцији пред почетак мастерса у шпанској престоници Јаник Синер упитан је да ли себе сматра најбољим тенисером света, на шта је имао одговор пун поштовања.Није лако одговорити на ово питање. Увек се фокусирамо на садашњицу и то је понекад добро, али понекад није. Мислим да још не могу да се поредим са Новаком Ђоковићем, због свега што је постигао. Имам највећи могући респект за њега. Баш и као за Карлоса Алкараса који је до сада више освојио него ја. Желим само да играм мој тенис, да будем у стању да пружим најбоље и да видим шта могу да постигнем“, поручио је Синер.

Као и Новаку, као и Алкарасу и Синеру су ове године примарни циљ Олимпијске игре у Паризу. Својој земљи Јаник је прошле године донео титулу Дејвис купа чиме је показао са каквим жаром игра за репрезентацију.

(Спутњик)

 
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести