УРОШ БРЕГАР ОСТАЈЕ СЕЛЕКТОР РУКОМЕТАШИЦА СРБИЈЕ: Нови мандат за Словенца

На седници Управног одбора, Рукометни савез Србије једногласно је изгласао поверење селектору женске сениорске селекције Србије, господину Урошу Брегару.
1
Фото: РСС

Досадашњи тренер најбољих српских рукометашица потписаће нови, четврторогодишњи уговор, те ће и на предстојећем Европском првенству предводити Србију са клупе.

После успешних квалификација и пласмана на шампионат Европе, председница РСС образложила је обострану жељу за наставком сарадње, а чланови Управног одбора усагласили су се и дали своју подршку за нови мандат.

“Заиста сматрам да селектор Брегар и његов стручни штаб заслужују подршку да наставе да спроводе започети процес раста и напретка женске сениорске селекције Србије. Задовољна сам како су девојке играле, нарочито у овом другом делу квалификација и сматрам да је  Брегар тренутно најбоље могуће решење под тренутним околностима. Континуитет није нешто на шта смо навикли јавност, али желимо то да променимо и да станемо иза селектора и пружимо му подршку још једним мандатом. Верујемо у њихов рад и напредак је код играчица толико евидентан да сматрам да је то најбољи правац којим даље треба да идемо”, поручила је госпођа Милена Делић.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести