РУКОМЕТАШИЦЕ ВОЈВОДИНЕ САВЛАДАЛЕ БЕКАМЕНТ У АРАНЂЕЛОВЦУ: Новосађанке не пристају на предају

Рукометашице Војводине биле су боље од Бекамента са 31:26 у трећем колу плеј-аута Суперлиге Србије.
СРЛ
Фото: СРЛ

Новосађанке су солидно стартовале и након пет минута игре имале су четири гола предности (1:5). Стицању ране предности допринела је нерганизована игра Бекамента и неколико несхватљивих техничких грешака. Наставила је Воша са квалитетном игром, али су Аранђеловчанке смањиле разлику и наговестиле још узбудљивије друго полувреме.

Војводина је играла добро и у другом период и смешила јој се друга победа у низу. Највећу муку за домаћу екипу представљала је разноврсна игра Новосађанки у нападу оносно број решења које су гошће имале. Наташа Ћетковић је имала запажену улогу. Била је убојита са линије седам метара, али и из игре. Издржала је чета Игора николића налете Бекамента и уписала два важна бода у борби за опстанак у елити.

В. Г.


Бекамент – Војводина 26:31 (14:16)

АРАНЂЕЛОВАЦ: СРЦ Шумадија, гледалаца: 200. Судије: Елезовић и Максимовић. Седмерци: Бекамент 3 (3), Војводина 4 (4). Искључења: Бекамент 10, Војводина 18 минута.

БЕКАМЕНТ: Цветковић (3 одбране), Микић 1, Ђ. Радојичић, Прековић, Петровић 2, Маленовић 2, Костић (5 одбрана), Мирковић 5, Армуш, Ивковић 9 (3), Симић 1, Агатуновић, А. Радојичић 5, Рајовић, Драговић, Томковић.   

ВОЈВОДИНА: Гутеша, Ћетковић 9 (3), Божић, Мијаиловић 5, Голушин 4, Граматова, Шаранчић, Тодоровски 3 (1), Чубрило 4, Сивчев 2, Булатовић (4 одбране), Новосел, Савић, Бахун 4.


В. Гвозденовић

 

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести