РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ И ДИНАМА БОРИЋЕ СЕ ДАНАС У СУПЕРКУПУ СРБИЈЕ Новосађани циљају нови трофеј

Рукометаши Војводине актуелни освајачи свих домаћих трофеја данас ће се састати са Динамом из Панчева у Суперкупу Србије.  Војводина је седам пута освојила трофеј намењен освајачу Суперкупа Србије.
с
Фото: СРЛ

Репрезентативац Србије и један од најбољих играча црвено-белих Вукашин Воркапић истакао је да је Динамо веома незгодан ривал.

- Спремали смо се за Панчевце ове недеље и сматрам да смо спремни за нови окршај са њима и нову победу. Састајали смо се са њима три пута у првом делу сезоне и све три  утакмице смо успели да победимо. На нама је да одиграмо квалитетно и да потврдимо да смо најбоља екипа у држави. Динамо је сјајна екипа, има одличне играче поготово на бековским позицијима. - поручио је Воркапић.


Појачања

Новосадски рукометаши имају високе амбиције, па је управа у складу с тим довела репрезентативце Србије Стефана Додића и Петра Ђорђића који ће прве минуте у Вошином дресу уписати у предстојећим утакмицама.

- О колегама из репрезентације, а сада и клуба Петру Ђорђићу и Стефану Додићу не треба трошити речи пошто су то сјајни момци и играчи. Ђорђић има велико искуство, нарочито у Лиги Европе коју је освојио у дресу Бенфике и пуно ће значити екипи. Наравно ту је и Додић који је заиграо у Врбасу први пут након дуже паузе због повреде -  закључио је Вукашин Воркапић.


О припремама и амбицијама за предстојећу сезону експлозивни крилни играч је рекао да очекује сјајне резултате.

- Знамо да смо имали феноменалну полусезону, али смо екипа која увек жели више тако да већ размишљамо о наредним изазовима. Радили смо одлично на припремама и једва чекамо утакмице у Суперлиги Србије и Топ 16 фази Лиге Европе. Циљеви нам се не мењају, покушаћемо да освојимо пехар у свим такмичењима у којима смо и ако будемо на високом нивоу ништа није немогуће - објашњава репрезентативац Србије.

Меч  између Војводине и Динама игра данас од 18 часова у Београду у Спортском центру на Бањици.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести