Рукомет уживо: СРБИЈА-ШПАНИЈА (32:28) Србија изгубила дах ЈЕДИНА СРПСКА НАВИЈАЧИЦА УЛЕПШАЛА УТАКМИЦУ (ФОТО)

Завршена је утакмица за Светско првенство у рукомету пренос на РТС- у Шпанија-Србија у Лалину.
1
Фото: J.L.Recio/RFEBM

У другом полувремену настављена је титанска борба, али је резултат на крају био неповољан по нашу репрезентацију 32:28. 

Србија није имала расположене голмане, за разлику од првог полувремена, а одбрана Шпанаца била је подигнута на виши ниво.

Предност шпанске фурије је расла, да би средином другог полувремена дошла до пет голова разлике (25:20).

Покушао је наш селектор Ројевић да променом голмана учини нешто више, међутим, то није дало очекиване резултате, пошто су Шпанци успевали да одрже од 3 до 5 голова предности.

Ово је прва званична утакмица селектора Србије Бориса Ројевића, тренера Војводине. На две пријатељске утакмице забележио је победу.

Фото: J.L.Recio/RFEBM

Прво полувреме Србија је губила са 15:14, али радује да је, иако ослабљени, ова репрезентација показала као изузетна, уз чврсту и покретљиву одбрану, са гломаном Дејаном Миросављевом на челу, који је за првих 30 минута одбранио 6 зицера. Иако је Србија пре одласка на одмор имала шансу за изједначење, то нам није пошло за руком. Обе екипе су направиле неколико грешака, уз очекивање да ће се резултат преломити у нашу корист.

Наших навијача нема на трибинама, осим једне, која брани част Србије. Но, лепа Српкиња привлачи погледе не само изгледом, већ и навијачком опремом, у коју се обукла од главе до пете. Наша Ана Милутиновић живи у Вигу и дошла је да навија за своју репрезентацију.

Фото: J.L.Recio/RFEBM

Реванш је у недељу, 12. маја, у СПЦ Војводина, у 17 часова, а улаз је бесплатан.

Требовање улазница за реванш меч Србије и Шпаније, који се игра у недељу у Спенсу од 17 сати, је преко мејл адресе: ulaznice@rss.org.rs, а преузимање је од 8. до 11. маја од 12 до 18 часова у просторијама Савеза за школски спорт Војводине, у Улици Сутјеска 2.

Фото: J.L.Recio/RFEBM

Такође, карте могу да се преузму и на дан утакмице од 10 до 17 часова на благајни Спенса.

И поред пораза у гостима, орлови имају шансу да у реваншу у Новом Саду изваде визу за СП - уз помоћ пуног Спенса.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести